Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καμμένος: Μπορεί να παραιτηθώ από βουλευτής σήμερα το βράδυ

Ο Πάνος Καμμένος

Καμμένος: Μπορεί να παραιτηθώ από βουλευτής σήμερα το βράδυ

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής.
«Καταργήσατε την ομάδα των ΑΝΕΛ με πραξικοπηματικό τρόπο. Βοηθήσατε να εκτελεστώ και να μην έχω φωνή από το βήμα της Βουλής», επισήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.
«Μπορεί να παραιτηθώ από βουλευτής σήμερα το βράδυ να σας δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, κύριε Πρωθυπουργέ», επισήμανε. «Αποφασίστηκε οι ΑΝΕΛ να σταματήσουμε να υπάρχουμε ως κοινοβουλευτική ομάδα», συμπλήρωσε.
«Τι φταίνε εκείνοι κύριε πρωθυπουργέ που σας πίστεψαν στο Σύνταγμα και στην Κλαυθμώνος, αλλά εσέςι διαλύσατε την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ», τονίζοντα ς ότι εξαγόρασε κόσμο με αντάλλαγμα την υπουργική καρέκλα.
«Ελπίζω να μην πάτε να βγάλετε φωτογραφία και με τον κύριο Σόρος όπως ο Ζόραν Ζάεφ»
Όπως υποστήριξε, από τότε που πήγε στην Αμερική, «ενορχηστρώθηκε η αποστασία». Ο ίδιος έκανε λόγο για πρωτοσέλιδα της «Εφ. Συν» και της «Αυγής» που μαρτυρούσαν μετακινήσεις βουλευτών από το ένα στο άλλο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βροχερός καιρός σε αρκετές περιοχές και πτώση της θερμοκρασίας

  Facebook Twitter E-mail Copy link Print Συνεχίζει να επηρεάζει τη χώρα μας σήμερα το κύμα κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» και σύμφωνα με το  Meteo...