Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσκόπηση: Η Λεπέν θα χειριστεί καλύτερα την παράνομη μετανάστευση από τον Μακρόν

Η Μαρίν Λεπέν παρουσιάζει το νέο όνομα του κόμματός της

Δημοσκόπηση: Η Λεπέν θα χειριστεί καλύτερα την παράνομη μετανάστευση από τον Μακρόν

© AFP 2018 / Jean-Philippe Ksiazek
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Η παράνομη μετανάστευση και η καταπολέμηση της παραβατικότητας είναι οι τομείς στους οποίους ένας στους δύο Γάλλους πιστεύει ότι η Μαρίν Λεπέν, θα καταφέρει να ανταπαξέλθει καλύτερα από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν.
Η μετανάστευση και η καταπολέμηση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας είναι οι τομείς στους οποίους περίπου ένας στους δύο Γάλλους φαντάζεται ότι η αρχηγός του του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας, Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, θα τα καταφέρει καλύτερα από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με έρευνα της Elabe.
Το 54% των Γάλλων πολιτών πιστεύουν ότι η Λεπέν θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά όσον αφορά την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης καθώς και άλλων ζητημάτων που αφορούν τη μετανάστευση.
Ταυτόχρονα, το 52% των ερωτηθέντων λένε ότι η Λεπέν θα επιλύσει καλύτερα τα προβλήματα του εγκλήματος από ότι ο Μακρόν.
Η Λεπέν, ωστόσο, χάνει σττη μακροοικονομική ανισότητα (41%), την κοινωνική προστασία και την εκπαίδευση (36% έκαστες) και την απασχόληση (34%).
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι το 74% των ερωτηθέντων αποκάλεσε την Λεπέν ως αυταρχικό ηγέτη και ότι το 61% τη θεωρούσε αλαζονική.
Ωστόσο, το 59% των ερωτηθέντων εντυπωσιάζεται από το δυναμισμό της και το 56% από το θάρρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου