Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Αντιπρόσωποι 11 ακροδεξιών κομμάτων θα συμμετάσχουν σε προεκλογική συγκέντρωση του Σαλβίνι


Ματέο Σαλβίνι

Αντιπρόσωποι 11 ακροδεξιών κομμάτων θα συμμετάσχουν σε προεκλογική συγκέντρωση του Σαλβίνι

© AFP 2019 / GABRIEL BOUYS
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Μία ανάσα πριν από τη διεξαγωγή των κρίσιμων ευρωεκλογών, το κόμμα του Ματέο Σαλβίνι αναμένεται να πραγματοποιήσει σημαντική προεκλογική συγκέντρωση με συμμετοχή και από το εξωτερικό.
Εκπρόσωποι 11 ακροδεξιών ευρωπαϊκών κομμάτων θα συμμετάσχουν στην σημαντικότατη πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Σάββατο από τον Ιταλό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρχηγό του κόμματος Λέγκα Ματεό Σαλβίνι, προκειμένου να ενισχύσει τη στήριξη του κόμματός του πριν από τις προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές, ένας εκπρόσωπος της Λέγκα δήλωσε στο Sputnik.
«Το σλόγκαν του αγώνα μας είναι πρώτα η Ιταλία! Προς μια Ευρώπη Κοινής λογικής, όπου θα λάβουν μέρος 11 αντιπρόσωποι ευρωπαϊκών κομμάτων και στη συνέχεια ο Ματέο Σαλβίνι», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Ο εκπρόσωπος της Λέγκα δήλωσε ότι η Μαρίν Λε Πεν, η αρχηγός του Γαλλικού Εθνικού κόμματος, αναμένεται επίσης να συμμετάσχει στη συγκέντρωση.
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι οι εκδηλώσεις της Λέγκα ήταν πάντα ένα παράδειγμα ασφάλειας και τάξης και ότι η συγκέντρωση του Σαββάτου θα ανταποκρινόταν σε αυτά τα πρότυπα.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Λέγκα θα κερδίσει μέχρι και 26 έδρες στο επόμενο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο — μια δραματική αύξηση από τις σημερινές 6 έδρες.
Ο Σαλβίνι επιδιώκει να δημιουργήσει ένα πανευρωπαϊκό μπλοκ λαϊκιστών πριν από τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα πραγματοποιηθούν από τις 23-26 Μαΐου. Στα μέσα Απριλίου, ξεκίνησε μια εκστρατεία για την ένωση των λαϊκιστών με το σύνθημα «Προς μια Ευρώπη κοινής λογικής!»
Εκτός από τη Λέγκα, η συμμαχία περιλαμβάνει ήδη την εναλλακτική λύση για τη Γερμανία, το φινλανδικό κόμμα, το δανικό λαϊκό κόμμα, το κόμμα του γαλλικού εθνικού συνασπισμού, το κόμμα ελευθερίας της Αυστρίας και το συντηρητικό λαϊκό κόμμα της Εσθονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ρώσος Πρέσβης: Να φύγουν τώρα και οι 1,5 εκατομμύρια Ρώσοι από το Ισραήλ...

Έρχεται το μεγάλο ΜΠΑΜ Ρώσος πρέσβης: «Να φύγουν και οι 1,5 εκ. Ρώσοι από το Ισραήλ πριν είναι πολύ αργά» Μετά την ισραηλινή επίθεση κατά ...