Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ο Αλέξης Τσίπρας επιθεώρησε τα έργα στον δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς


Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη

Ο Αλέξης Τσίπρας επιθεώρησε τα έργα στον δρόμο Ηρακλείου - Μεσαράς (Βίντεο, φωτογραφίες)

© Φωτογραφία : Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Τις εργασίες στον οδικό άξονα Ηράκλειο - Μεσαρά επιθεώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι ο έργο «είχε κολλήσει» και «εμείς με ένα "μαγικό" τρόπο καταφέραμε να ξεβαλτώσουμε».
Επιθεώρηση στο οδικό έργο Ηράκλειο — Μεσαρά στην Κρήτη, πραγματοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Πέμπτης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.
Μιλώντας για την πορεία του έργου, ο πρωθυπουργός αστειευόμενος είπε πως «έπρεπε να έρθει αυτός ο "άθλιος" υπουργός για να το τελειώσει».
Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε πως «δεν είναι το μοναδικό έργο που είχε κολλήσει και βαλτώσει και εμείς με ένα "μαγικό" τρόπο καταφέραμε να ξεβαλτώσουμε». Δήλωσε, επίσης, ότι θα βρεθεί εκ νέου στο Ηράκλειο, πριν από τις ευρωεκλογές, διευκρινίζοντας ότι θα έχει την ευκαιρία να δει το έργο ολοκληρωμένο.
Συνομιλώντας με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, ο κ. Τσίπρας ζήτησε ενημέρωση για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου. Ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε ότι «εάν για το έργο, είχε αρμοδιότητα η Περιφέρεια, αυτό θα είχε ολοκληρωθεί, πριν χρειαστεί να βαλτώσει επί χρόνια, μέχρι το 2016 που ξεκίνησαν πάλι οι εργασίες».
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τα αναπτυξιακά έργα στην Κρήτη «επιβάλλεται να μην εμφανίζουν τέτοιες καθυστερήσεις», ενώ αναφέρθηκε και στον ΒΟΑΚ κάνοντας λόγο για ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του νησιού.
Οι εργασίες για τον οδικό άξονα Ηράκλειο — Μεσαρά, στο τμήμα από την Αγία Βαρβάρα έως τον Απομαρμά, ξεκίνησαν το 2016, και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα.
  • Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη
  • Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη
  • Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη
  • Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη
1 / 4
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI
Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη
Ο προγραμματισμός του πρωθυπουργού περιλαμβάνει εγκαίνια στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, Γούβες — Χερσόνησος, καθώς και του υδραυλικού έργου στο φράγμα Αποσελέμη. Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον δήμο Αρχάνων Αστερουσίων, ενώ στις 19:30 θα επισκεφθεί το Χουδέτσι, όπου βρίσκεται και το Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος και θα πραγματοποιήσει σύντομο χαιρετισμό.
Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν εκτός του κ. Σπίρτζη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, Σωκράτης Βαρδάκης και Γιάννης Μιχελογιαννάκης, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Σπύρος Δανέλης, Μιχάλης Σπουρδαλάκης και Θεόδωρος Δουλουμπέκης, καθώς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στον Πύργο

  Newsroom   Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 15:35 Περισσότερα σε λίγο. Ακολουθήστε το CNN Greece στο κανάλι μας στο  YouTube SPONSORED