Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Κόντρα για τις προσλήψεις στην ειδική αγωγή

Κόντρα για τις προσλήψεις στην ειδική αγωγή

eurokinissi

Κόντρα για τις προσλήψεις στην ειδική αγωγή


Η αντιπαράθεση που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ του Νίκου Φίλη και του Κωστή Χατζηδάκη με θέμα τους διορισμούς 15.000 μόνιμων εκπαιδευτικών, ανάμεσά τους και 4.500 χιλιάδες στην ειδική αγωγή, συνεχίστηκε και σήμερα.
Το υπουργείο Παιδείας ρωτά τι προγραμματίζει να κάνει η Ν.Δ., εάν κι εφόσον επικρατήσει στις εκλογές ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το κόμμα της Πειραιώς ότι θέλει να αμαυρώσει τους διορισμούς στην εκπαίδευση και την ειδική αγωγή.
«Να πάψει η κυβέρνηση να εκπέμπει καθημερινά την απόγνωσή της, προαναγγέλλοντας υποσχέσεις που δεν θα κληθεί η ίδια να υλοποιήσει» απαντά η Νέα Δημοκρατία.
Το υπουργείο Παιδείας αναφερόμενο στην τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε ο Νίκος Φίλης με τον Κωστή Χατζηδάκη σημειώνει πως ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. «απέφυγε να δεσμευτεί» για τις προσλήψεις και έθεσε ερωτήματα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας «τι προγραμματίζει να κάνει η Ν.Δ., εάν κι εφόσον επικρατήσει στις εκλογές, για τους 4.500 διορισμούς στην Ειδική Αγωγή;» και «θα συνεχίσει την διαδικασία και θα διορίσει τους 4.500 στην Ειδική Αγωγή;».
Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας δεν άργησε να έρθει. «Η απερχόμενη κυβέρνηση παράγει πια fake news πιο γρήγορα κι απ' τη σκιά της. Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο έχει ψηφίσει τις 4.500 προσλήψεις στα σχολεία ειδικής αγωγής, αλλά έχει επανειλημμένα δεσμευθεί ότι θα κάνει κατά προτεραιότητα προσλήψεις στην υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. και προσθέτει: «Ας πάψει λοιπόν η κυβέρνηση να εκπέμπει καθημερινά την απόγνωσή της, προαναγγέλλοντας υποσχέσεις που δεν θα κληθεί η ίδια να υλοποιήσει».
Θέση στην αντιπαράθεση πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι θέλει να αμαυρώσει τους διορισμούς στην εκπαίδευση και την ειδική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μπάιντεν για θάνατο Νασράλα: «Δικαιοσύνη για χιλιάδες Αμερικανούς, Ισραηλινούς και Λιβανέζους»

  Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 20:14 REUTERS/Mike Segar Τι δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν Share: Share via Facebook   Share via ...