Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Επαναφέρουν τον «Ξένιο Δία» του Δένδια

Επαναφέρουν τον «Ξένιο Δία» του Δένδια

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επαναφέρουν τον «Ξένιο Δία» του Δένδια


Με προσαγωγές 143 προσφύγων και μεταναστών ολοκληρώθηκε η σημερινή μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια σε κατειλημμένα κτίρια στις οδούς Σπ. Τρικούπη και Καλλιδρομίου.
Συγκεκριμένα, από δύο κτίρια στην οδό Σπ. Τρικούπη 17 και 19 προσήχθησαν 143 άτομα και μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για να διερευνηθεί αν κατέχουν νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσά τους είναι γυναίκες και παιδιά.
Από άλλο κτίριο επί της οδού Καλλιδρομίου (κατάληψη Gare) προσήχθησαν τρία άτομα (δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός) και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.
Στην επιχείρηση-σκούπα συμμετείχαν άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στα κτίρια.
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Διάρρηξη στην Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Φόβοι μην έχουν αντιγραφεί δημόσια έγγραφα Άγνωστο αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το γραφείο

  Την Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών διέρρηξαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.2024). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υ...