Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο πάει Τουρκία! Τι θα κάνουν τώρα οι ΗΠΑ;

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο πάει Τουρκία! Τι θα κάνουν τώρα οι ΗΠΑ;

Το ιρανικό δεξαμενόπλοιο, για το οποίο οι ΗΠΑ απειλούν όσες χώρες του δώσουν οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκόλυνση, δεν θα ΄ρθει Καλαμάτα, αλλά έχει χαράξει πορεία για την Τουρκία και το λιμάνι της Μερσίνας.
Αυτό μεταδίδει το Associated Press και μένει να δούμε τι θα κάνουν οι Τούρκοι και πως θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του πρακτορείου  Adrian Darya 1, πρώην Grace 1, τροποποίησε στο Αυτόματο Σύστημα Αναγνώρισης τον προορισμό επιλέγοντας το λιμάνι Μερσίνα της Τουρκίας αντί της Καλαμάτας, όπως είχε αρχικά αναφερθεί.
Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης και αξιωματούχοι δεν επιβεβαίωσαν το νέο προορισμό του τάνκερ που μεταφέρει 2.1 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου αξίας περίπου 130 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με το σύστημα εντοπισμού πλοίων MarineTraffic.com το δεξαμενόπλοιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή νότια της Σικελίας στη Μεσόγειο και λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα με την οποία κινείται εκτιμάται ότι θα φτάσει στη Μερσίνα σε περίπου μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...