Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αυτό είναι το κελί του στις φυλακές Δομοκού - Βίντεο

 

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Ο καταδικασμένος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, θα μείνει τουλάχιστον 14 ημέρες, στο συγκεκριμένο κελί.

Μετά την καταδίκη του ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού.

Το Mega παρουσίασε το κελί όπου θα φυλακισθεί ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Στο συγκεκριμένο κελί, ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα παραμείνει για τουλάχιστον 14 μέρες, έως ότου ολοκληρωθεί η καραντίνα στην οποία έχει υποχρεωτικά μπει.

Στη φωτογραφία διακρίνονται δύο κρεβάτια και ένα παράθυρο με κάγκελα. 

Την ώρα που ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, συνεχίζει να καταζητείται, τα υπόλοιπα καταδικασμένα στελέχη μεταφέρθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, με κλούβες στα σωφρονιστικά καταστήματα της Στερεάς Ελλάδας. 

Συγκεκριμένα, η πρώτη κλούβα που μετέφερε έξι άτομα και έφτασε στη Λαμία περίπου στις 17:00. Λίγα λεπτά αργότερα, οι τρεις από αυτούς αναχώρησαν για το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού και οι υπόλοιποι τρεις για αυτό του Μαλανδρίνου. Στη συνέχεια, μετά από δύο ώρες έφτασε η άλλη κλούβα στην οποία επέβαιναν 28 μέλη της Χρυσής Αυγής. Οι 23 από αυτούς ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος , ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού. Οι άλλοι τέσσερις θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα.

Στην Λαμία κατέβηκε μόνο ο Γιώργος Ρουπακιάς που με άλλη κλούβα και με συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας οδηγήθηκε στο Μαλανδρίνο.

Μια άλλη κλούβα μετέφερε την πρώην αστυνομικό, Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

  ΚΟΣΜΟΣ  / Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, 08:59:25 /   Τελευταία Ενημέρωση: 13:08   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τους εντατ...