Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Η τελευταία ομιλία Τραμπ: «Θα επιστρέψω» - Βίντεο

 Ο Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Με εμφανή την πικρία του ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποχαιρέτισε τον αμερικανικό λαό πριν αναλάβει την εξουσία ο Μπάιντεν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο με το Marine One, το ελικόπτερο του Σώματος των Πεζοναυτών που είχε προσγειωθεί στον κήπο του Λευκού Οίκου για να τον παραλάβει, λίγο πριν από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. 

Κατευθυνόμενος προς το ελικόπτερο μαζί με την Μελάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε στους δημοσιογράφους για τα «πολλά επιτεύγματά» του στην αμερικανική προεδρία και πρόσθεσε ότι η Μελάνια «αγαπά τον αμερικανικό λαό».

Μάλιστα, πρόσθεσε απευθυνόμενος στον αμερικανικό λαό: «Ελπίζω να μην σας αυξήσουν τους φόρους» ενώ διαβεβαίωσε πως «θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο».

Παρά την απόφασή του να μην παραστεί στην ορκωμοσία ευχήθηκε καλή τύχη στη νέα κυβέρνηση.

«Καλή τύχη και καλή επιτυχία στην κυβέρνηση Μπάιντεν» ανέφερε.

«Νομίζω ότι θα έχουν μεγάλη επιτυχία, έχουν το θεμέλιο να κάνουν κάτι, πραγματικά θεαματικό», είπε ο Τραμπ.

«Λοιπόν, αντίο. Σας αγαπάμε. Θα επιστρέψουμε σε κάποια μορφή ... Καλή ζωή, θα σας δούμε σύντομα».

Η αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο

Ο Τραμπ κατευθύνεται προς την Βάση Αντριους στο Μέριλαντ για να παρευρεθεί στην αποχαιρετιστήρια τελετή. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσει για το θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στην Φλόριντα.

Την ίδια ώρα στην Ουάσιγκτον θα πραγματοποιείται η ορκωμοσία του νέου Προέδρου, η οποία γίνεται υπό το άγρυπνο βλέμμα 25.000 στρατιωτών της Εθνικής Φρουράς στην Ουάσινγκτον, στον απόηχο και των βίαιων διαδηλώσεων και της εφόδου στο Καπιτώλιο.

Να σημειωθεί πως μαζί του ήταν τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...