Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Κρούσμα κορονοϊού σε δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη

 

Κρούσματα: 
90.402.021
Ανέρρωσαν: 
59.538.063

Θάνατοι: 
1.937.503
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2403)
 0  0  0
Βρείτε μας

Κλείνει τμήμα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού.

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά το άνοιγμα των νηπιαγωγείων και δημοτικών σε όλη τη χώρα. 

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, το τμήμα της πέμπτης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη θα κλείσει για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος που βρέθηκε στο σχολείο. 

Η πρόεδρος του του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας Μαρία Ραδικοπούλου ενημερώνει σχετικά με τα μέτρα που θα λάβει το σχολείο με ανάρτηση στο Facebook.

Κλείνει τμήμα σε δημοτικό σχολείο της Ευκαρπίας λόγω κρούσματος κορονοϊού.
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : FACEBOOK / Δ.Σ. 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
Κλείνει τμήμα σε δημοτικό σχολείο της Ευκαρπίας λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, θετική στην κορονοϊό, αλλά καλά στην υγεία της, είναι η δασκάλα του τμήματος Ε1

«Υπάρχει μία εύλογη ανησυχία. Έχουμε θορυβηθεί, αλλά το σχολείο έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα και έχει πάρει όσα μέτρα ορίζονται και οι γονείς έχουν ενημερωθεί σχετικά » είπε η πρόεδρος του ΔΣ του σχολείου. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, άνοιξαν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία, μετά από σχεδόν δύο μήνες που παρέμειναν κλειστά, λόγω του lockdown. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...