Η προκήρυξη ΕΠΟΠ 2021, το lockdown και τα επικίνδυνα παραμύθια που τελικά δείχνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης να κάνει προσλήψεις

Ενοχλήθηκαν προφανώς στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την επισήμανση του Armyvoice.gr ότι έχουν καθυστερήσει με τις προσλήψεις ΕΠΟΠ και διέρρευσαν δημοσίευμα σε γνωστή ιστοσελίδα που λιβανίζει τον υπουργό από το πρωί μέχρι το βράδυ, θέλοντας να πείσουν ότι δεν φταίει το υπουργείο, αλλά το lockdown.


Ουσιαστικά επιβεβαιώνουν πλήρως το δημοσίευμά μας ότι η κατάσταση είναι τραγική και δεν είναι σε θέση να υλοποιήσουν στην ώρα της ούτε μια κυβερνητική εξαγγελία.

Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν, είναι αστεία. Υποστηρίζουν μέσω διαρροών ότι φταίει το Lockdown που δεν βγαίνει η προκήρυξη, γιατί δεν θέλουν να φορτώσουν τα νοσοκομεία με υποψήφιους που θα κάνουν εξετάσεις.


Βεβαίως, παραλείπουν να πουν ότι ήδη τρέχει διαγωνισμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την πρόσληψη υπαλλήλων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την πρώτη προκήρυξη μονίμων του 2021, μέσω ΑΣΕΠ. Ο διαγωνισμός αφορά στην πρόσληψη 68 μονίμων υπαλλήλων στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).


Σημαντικό είναι ότι η προκήρυξη κάνει δεκτά 60 διαφορετικά πτυχία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους έως και την 1η Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.

Γι αυτούς δεν ισχύει η «ευαισθησία» του υπουργείου να μην κάνουν εξετάσεις στα νοσοκομεία;

Προσλήψεις σε υπουργεία, φορείς του δημοσίου, Δήμους και περιφέρειες βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς δεν τους πιάνει το Lockdown, και πιάνει μόνο τους υποψήφιους ΕΠΟΠ;

Προφανώς πρόκειται για αστεία δικαιολογία προκειμένου να καλυφθεί η απραξία του υπουργείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη βρίσκεται ακόμη στο ΣτΕ για υπόθεση που αφορά τους τρίτεκνους και ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση.

Αντί να διαρρέουν διασκεδαστικά δημοσιεύματα, δεν κοιτάζουν να λύσουν το πρόβλημα, καθώς περιμένουν με αγωνία χιλιάδες νέοι για να καταθέσουν χαρτιά;