Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Συνελήφθησαν δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τον βιασμό και την απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονων κοριτσιών στις Αρχές Μαρτίου

 Περιπολικό

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Σοκάρει η υπόθεση κακοποίησης δύο 15χρονων κοριτσιών στη Δυτική Αττική, που έπεσαν θύματα τριών ανδρών. Η μία ανήλικη βιάστηκε.

Συνελήφθησαν δύο αδέλφια που κατηγορούνται για τον βιασμό και την απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονων κοριτσιών στις Αρχές Μαρτίου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες σε δύο άνδρες 19 και 25 ετών που κατηγορούνται πως στις 3 Μαρτίου προσέγγισαν δύο νεαρές στην Δυτική Αττική και στη συνέχεια τις κακοποίησαν. 

Οι συλληφθέντες μέθυσαν τις ανήλικες, με τη βοήθεια και ενός τρίτου άνδρα, και τις οδήγησαν σε ένα ξενοδοχείο.

Ο ένας οδήγησε την μία ανήλικη, που ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν μπορούσε να αντιδράσει, σε ένα δωμάτιο και την βίασε, ενώ οι άλλοι δύο επιχείρησαν να κακοποιήσουν τη δεύτερη 15χρονη.

Οι νεαρές, επιστρέφοντας στα σπίτια τους αποκάλυψαν στους γονείς τους τι πέρασαν και εκείνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Οι ανήλικες πήγαν στο νοσοκομείο και σε μία εξ αυτών εντοπίστηκαν κακώσεις στα γεννητικά όργανα.

Το ένα από τα αδέλφια έχει προφυλακιστεί, ενώ έρευνες διενεργούνται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου άνδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε 17χρονο έξω από σχολείο στον Διόνυσο

  ΕΛΛΆΔΑ / Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, 10:47:09 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:54 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε σήμερα το πρωί σε έν...