Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Πάσχα ''δύο ταχυτήτων'': Αρνιά και σούβλες σε Αθήνα αλλά και... Ντουμπάι για τους Έλληνες

 


Ντουμπάι  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.05.2021
Βρείτε μας
Η είσοδος στο Ντουμπάι επιτρέπεται μόνο με μοριακό τεστ έως και 72 ώρες πριν, χωρίς καραντίνα ενώ για την επιστροφή στην Ελλάδα επιβάλλεται νέο τεστ.
Έλληνες... «εσωτερικού και εξωτερικού» έστησαν σούβλες και έψησαν τόσο στη χώρα μας, αλλά κάποιοι συμπατριώτες μας, το πέρασαν στο Ντουμπάι.
Σύμφωνα με το MEGA, τα κάρβουνα πήραν φωτιά ενώ Έλληνες σούβλισαν αρνιά και κοκορέτσια στην αποκαλούμενη Ελβετία του Περσικού Κόλπου.
Περίπου 8.000 συμπατριώτες μας που κατοικούν και εργάζονται στο Ντουμπάι, ενώ πολλοί ταξίδεψαν εκεί από την Ελλάδα για να γλυτώσουν τα περιοριστικά μέτρα για μετακινήσεις και εστίαση που βρίσκονται σε ισχύ στη χώρα μας.
Το Πασχαλινό μενού στην εξωτική περιοχή περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά φαγητά: μαγειρίτσα, κοκορέτσι, κεφαλοτύρι σαγανάκι, χωριάτικη σαλάτα, αρνί στη σούβλα και σπιτικά γλυκά.
Το κόστος ανά άτομο ανερχόταν στα 104 ευρώ, χωρίς το κρασί, ενώ η εστίαση στο Εμιράτο παραμένει ανοιχτή μέχρι τη 01:00 το βράδυ με τη μουσική να παίζει χαμηλά και μάσκες για όποτε κάποιος σηκώνεται από το τραπέζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...