Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Η ιστοσελίδα μας δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 05.30 πμ. της Πέμπτης έως τις 05.30 πμ. της Παρασκευής συμμετέχοντας στην απεργία που κήρυξε η ΕΣΗΕΑ




Η ιστοσελίδα μας δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 05.30 πμ. της Πέμπτης έως τις 05.30 πμ. της Παρασκευής συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει οι μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας και δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 05.30 πμ. της Πέμπτης έως τις 05.30 πμ. της Παρασκευής.

Κύριο πεδίο διαμαρτυρίας για τις οργανώσεις, τους εργαζομένους και τα συνδικάτα αποτελεί το εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο μεταξύ άλλων αποσκοπεί στη νομιμοποίηση της παρανομίας και στην κατεδάφιση στοιχειωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

«Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, αντιτασσόμενα στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, που σκοπό έχει, να καταρρακώσει όσα εργασιακά κεκτημένα έχουν απομείνει», τονίζει στην ανακοίνωση του, το διασωματειακό του Τύπου.* Εξαιρούνται οι συνάδελφοι που θα καλύψουν την απεργία καθώς και οι συνάδελφοι που καλύπτουν την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η κακοκαιρία Κασσάνδρα "χτυπάει" τη Δ. Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα

  ΕΛΛΆΔΑ / Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, 20:22:17 / Τελευταία Ενημέρωση: 20:33 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η κακοκαιρία Κασσάνδρα ξεκίνησε να πλήττει ...