Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Προθεσμία πήραν οι 7 συλληφθέντες για το φόνο της 37χρονης

 Προθεσμία πήραν οι 7 συλληφθέντες για το φόνο της 37χρονης



Ακολουθήστε μας στο Google news 

Προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου ζήτησαν και πήραν οι επτά συλληφθέντες για τη δολοφονική επίθεση της 9ης Ιουνίου 2020, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Χριστίνας Κλουτσινιώτη και τον τραυματισμό του Ντίμη Κορφιάτη, που έπεσε θύμα φόνου φέτος στις 7 Μαΐου.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ένας κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για τέσσερις για συνέργεια σε αυτές τις πράξεις.

Οι συλληφθέντες έφτασαν στη Ζάκυνθο, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αργά το βράδυ της Τετάρτης και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό Τμήμα, στο οποίο κρατούνται.

Όπως έγραφε χθες η «Εφ.Συν.», οι τοπικές αστυνομικές αρχές μέχρι πρόσφατα δεν είχαν προχωρήσει τις έρευνες για τη δολοφονία του 54χρονου επιχειρηματία, οι οποίες εκτινάχθηκαν μετά την εμπλοκή των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής. (Βλ. περισσότερα στο δημοσίευμα: «Οι αστυνομικοί της Ζακύνθου ήθελαν να καλύψουν τους συναδέλφους τους»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου