Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

"Πνίγηκε" η Πολίχνη: Έρευνες για αγνοούμενο - Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός

 


Βρείτε μας
Χάος επικράτησε στη Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Πολίχνης ενώ χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε και ένας άνδρας.
Απελπιστική είναι η κατάσταση τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της σφοδρής νεροποντής.
Επίσης, χαλάζι έπεσε στη δυτική Θεσσαλονίκη, σε Εύοσμο, Συκιές και Νεάπολη αλλά και στο κέντρο και τα ανατολικά, όπως η Κάτω Τούμπα.
Καταιγίδα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.06.2021
Ελλάδα
Καταιγίδα στην Αττική - Διακοπές ρεύματος στα Βόρεια Προάστια
Οι δρόμοι πλημμύρισαν ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Πολίχνη όπου την τελευταία ώρα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα.

Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik συναγερμός σήμανε στις αρχές περί τις 17:10 όταν μάρτυρες είδαν να παρασύρεται αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα άνδρας, στην Πολίχνη, στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Έρευνες για αγνοούμενο στην Πολίχνη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.06.2021
Έρευνες για αγνοούμενο στην Πολίχνη
Λίγο αργότερα ένας άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη συμβολή των οδών Μυτιλήνης και Καλλικράτους κοντά στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το άτομο διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου κατέστη αδύνατο να ανανήψει και κηρύχθηκε νεκρός.
Αυτή τη στιγμή οι αρχές ακόμη προσπαθούν να ταυτοποιήσουν αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, το οποίο εθεάθη να παρασύρεται με το όχημά του.
Έρευνες για αγνοούμενο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.06.2021
Έρευνες για αγνοούμενο
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο άνδρας είναι νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κομισιόν: Εγκρίθηκε η επιβολή δασμών στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών οχημάτων Ξεκινά πενταετής εμπορικός πόλεμος με την Κίνα. Με σχετική πλειοψηφία η απόφαση. Ποιοι αντιδρούν, ποια τα δεδομένα. Δημοσθένης Γκαβέας Δημοσθένης Γκαβέας

  Την επιβολή δασμών ύψους έως και 45% για τα ηλεκτρικά οχήματα που κατασκευάζονται στην Κίνα αποφάσισαν σήμερα (4/9) στην πολύαναμενόμενη...