Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν θα παραχωρήσει ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση με τον Μπάιντεν

 


Βρείτε μας
Η συνάντηση των προέδρων Ρωσίας και ΗΠΑ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν, θα γίνει στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη, και όλα τα "βλέμματα" αναμένεται να είναι στραμμένα εκεί.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προγραμματίζει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, μόνος του, μετά τη συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, το Κρεμλίνο γνωρίζει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος πρόκειται να παραχωρήσει, επίσης μόνος του, συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση στη Γενεύη.
Νωρίτερα, το Bloomberg μετέδωσε, επικαλούμενο εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ότι ο Μπάιντεν θα δώσει μόνος του συνέντευξη Τύπου.
«Αυτό είναι πιθανότατα γενική πρακτική του Αμερικανού προέδρου. Όπως γνωρίζουμε, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε επίσης ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου στην Αγγλία. Δεν έδωσαν κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μπόρις Τζόνσον. Μάθαμε επίσης ότι ο κ. Μπάιντεν προγραμματίζει να δώσει ξεχωριστή συνέντευξη Τύπου (σ.σ. μετά τη συνάντηση με τον Πούτιν). Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο πρόεδρος Πούτιν, επίσης θα μιλήσει ξεχωριστά στα ΜΜΕ» δήλωσε ο Πεσκόφ.
Βλαντίμιρ Πούτιν - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.06.2021
Κόσμος
Πούτιν: Οι σχέσεις Ρωσίας - ΗΠΑ είναι στο χαμηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια
Σύμφωνα πάντα με το Κρεμλίνο, ο πρόεδρος Πούτιν, ήταν ανοιχτός και σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τζο Μπάιντεν.
Η συνάντηση Βλαντίμιρ Πούτιν και Τζο Μπάιντεν αναμένεται να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου στη Γενεύη.
Σημειώνεται ότι, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικανικό δίκτυο ο Ρώσος πρόεδρος είχε αναφέρει ότι οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο τα τελευταία χρόνια.
Η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Μπάιντεν, Τζεν Ψάκι. - Sputnik Ελλάδα, 1920, 12.06.2021
Κόσμος
Ψάκι: Ο Μπάιντεν προτίθεται να θέσει θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον Πούτιν
Ερωτηθείς για τον χαρακτηρισμό του ως «φονιά» από τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι «είναι μέρος της αμερικανικής κουλτούρας όπου θεωρείται φυσιολογικό. Αλλά όχι εδώ. Εδώ δεν θεωρείται φυσιολογικό».
«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, έχω συνηθίσει να δέχομαι επιθέσεις από κάθε είδους γωνία και από κάθε είδους περιοχή υπό διάφορα προσχήματα και λόγους και (επιθέσεις) διαφορετικού διαμετρήματος και αγριότητας και καμία από αυτές δεν με εκπλήσσει» δήλωσε στο NBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Τι θα συμβεί εάν επιτεθεί στα πετρέλαια του Ιράν – Ανάλυση του Politico

    13:56 04/10/2024 Ισραήλ: Τι θα συμβεί εάν επιτεθεί στα πετρέλαια του Ιράν – Ανάλυση του Politico Την ανάσα του κρατάει ολόκληρος ο πλανή...