Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Πετρούνιας: Βίντεο από την άψογη προσπάθειά του - Σάλος που δεν μεταδόθηκε και η απάντηση της ΕΡΤ

Πρόκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.07.202113:45 24.07.2021

Έντονες αντιδράσεις για τη μη προβολή της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς. Η απάντηση της ΕΡΤ και το πολυαναμενόμενο βίντεο.
Σάλος έχει προκληθεί μετά τη μη μετάδοση της προσπάθειας -που τον έστειλε τελικό- του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Η εμφάνιση του ολυμπιονίκη δεν προβλήθηκε στην ΕΡΤ, όπως αναμενόταν και περίμεναν τόσοι Έλληνες, με την κρατική τηλεόραση να ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για ευθύνη των Ιαπώνων σκηνοθετών.
Μάλιστα, μεταξύ των πολλών -εκ των οποίων μερικοί τα «έβαλαν» με την ΕΡΤ- που αντέδρασαν είναι και η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση, η οποία σε βίντεό της μετά την πρόκριση ανέφερε πως «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δούμε»Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.07.2021
Ελλάδα
Μιλλούση: Η ανάρτηση για την πρόκριση Πετρούνια και οι "αιχμές" - "Περιμένουμε μπας και τον δείξουν"
11:20

Η απάντηση της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ πήρε και επίσημα θέση σχετικά με τη μη προβολή της προσπάθειας του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια στα προκριματικά των κρίκων στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως ξεκαθάρισε η κρατική τηλεόραση σε ανακοίνωσή της μέσω Twitter, «Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες».
Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι έγινε διάβημα στο Τόκιο και το βίντεο θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο «αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ».Το σήμα της ΕΡΤ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.07.2021
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021
ΕΡΤ: Δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων
13:19

Το πολυαναμενόμενο βίντεο

Όπως φαίνεται, πάντως, το Τόκιο πρόλαβε... άλλος, καθώς στο «φως» ήρθε βίντεο από την εντυπωσιακή προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια.Το υλικό ανέβηκε από το Eurosport και έχει ξεπεράσει ήδη τις 5.000 προβολές.
Το υλικό ανέβηκε από το Eurosport και έχει ξεπεράσει ήδη τις 5.000 προβολές.
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι λίγη ώρα μετά το βίντεο με τον Λευτέρη Πετρούνια ανήρτησε στην ιστοσελίδα της και η ΕΡΤ

Ξανά πρώτος ο «άρχοντας των κρίκων»

Ο χρυσός ολυμπιονίκης εξασφάλισε σήμερα την πρόκριση κάνοντας για άλλη μια φορά μία εκπληκτική εμφάνιση.
Η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον έστειλε πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος.
Ο 30χρονος πρωταθλητής συγκέντρωσε συνολικά 15,333 βαθμούς, με βαθμό δυσκολίας: 6,300 και βαθμό εκτέλεσης: 9,033, επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη θέση μετά τη διεξαγωγή του δεύτερου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών και θεωρείται βέβαιο ότι θα του χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγκάρδης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.07.2021
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021
Πετρούνιας: Εξασφάλισε την πρόκριση ο "άρχοντας των κρίκων"
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.
Ο Πετρούνιας άφησε πίσω του, μεταξύ άλλων, τον Κινέζο Γιανγκ Λιου (2ος μέχρι στιγμής με 15,300 βαθμούς) -ο οποίος είναι ο ισχυρότερος αντίπαλός του και τελευταίος αθλητής που τον είχε νικήσει το 2019-, τον Βραζιλιάνο χρυσό ολυμπιονίκη του 2012 και ασημένιο του 2016 Αρτούρ Ζανέτι (3ος προς το παρόν με 14,900 βαθμούς), τον Ρώσο Ντενίς Αμπλιάζιν (4ος με 14,800) και τον Κινέζο Χάο Γιόου (5ος με 14,800).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...