Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Εμμένει ο Κασσελάκης σε εκλογές παρά τις αντιδράσεις και τη συλλογή υπογραφών

ο Στέφανος Κασσελάκης
EUROKINISSI
 Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Ο πρόεδρος κλείνει τα αυτιά του σε όσους ζητούν να μην υπάρξει προσφυγή σε κάλπες • Αναμένεται η τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη για το εάν θα είναι υποψήφια για τον προεδρικό θώκο.

Τρίτη ημέρα του Συνεδρίου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο αναβρασμός συνεχίζεται. Τη στιγμή που η Όλγα Γεροβασίλη δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά της για το εάν τελικά θα δηλώσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο, βρίσκεται σε εξέλιξη μία πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών ώστε να μη διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές. 

ADVERTISING

Ωστόσο, ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης κλείνει τα αυτιά του σε όσους ζητούν να μην υπάρξει προσφυγή σε κάλπες και εμμένει στην ανάγκη της εκλογικής διαδικασίας. «Θέλω καθαρές λύσεις», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά και να τόνισε –κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με συνέδρους– ότι «χρειάζομαι τη σφραγίδα σας».

Πάντως, κατά των εσωκομματικών εκλογών έχουν ταχθεί στελέχη όπως ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας την ανάγκη το κόμμα να εστιάσει στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο «στο Κόκκινο», ο κ. Φάμελλος ανέφερε πως «αν μπορούσα να κάνω μία παρέμβαση μέσα από το Κόκκινο θα ήταν για να συζητήσουμε για αυτά που λένε οι θέσεις μας. Τι κόμμα θα έχουμε, πώς θα λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε» και πρόσθεσε: «Συζητάμε ξανά για μια πιθανή εκλογή προέδρου και λέω πιθανή γιατί και δεν είμαι σίγουρος και δε θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία, γιατί έχουμε ευρωεκλογές μπροστά μας».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής Επικρατείας Όθωνας Ηλιόπουλος πήρε τον λόγο στο συνέδριο και ζήτησε την παύση των διαδικασιών εκλογής προέδρου και την παραμονή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία. 

Περισσότερα σε λίγο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κανένα νέο από τις έρευνες για το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου

  Τα οχήματα των συνεργείων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης | Azin Haghighi/Moj News Agency via AP   UPD  ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛ...