Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον Τσίπρα

 ο Αλέξης Τσίπρας

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI


«ΟΑλέξης Τσίπρας ό,τι είχε να πει, το είπε στη δήλωσή του. Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα». 

Το παραπάνω είναι το σχόλιο που μεταφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, μετά την απόφαση του Συνεδρίου του κόμματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο αποφάσισε να μη διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος, παρά το αίτημα για κάλπες από τον Στέφανο Κασσελάκη και τη δήλωση υποψηφιότητας από την Όλγα Γεροβασίλη.

Σημειώνεται ότι ο Αλ. Τσίπρας προέβη σε δήλωση – «βόμβα» λίγες ώρες πριν αρχίσει το Συνέδριο, τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια του διαδόχου του. Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας επέρριψε ευθύνες στον Στ. Κασσελάκη και ζήτησε προσφυγή στις κάλπες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για να οδηγήσει το κόμμα στην επερχόμενη εκλογική μάχη πρέπει να είναι σαφές ότι διαθέτει, αυτήν την κρίσιμη στιγμή, την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας. Μόνο που την ψήφο εμπιστοσύνης οφείλει να τη ζητήσει από αυτούς που τον εξέλεξαν Πρόεδρο και όχι από την Πολιτική Γραμματεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...