Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Κασσελάκης: Λάθος του Τσίπρα να μην έρθει στο Συνέδριο – Τα μέλη φώναζαν «κάτω τα χέρια από τον Στέφανο»

 

NEWSITΟ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ τόνισε πως βγαίνει απόλυτα ενισχυμένος από το Συνέδριο του κόμματος ενώ άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας λάθος την απουσία του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό επεισοδιακό, για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε « νομίζω πρώτα από όλα είναι λίγο δραματική η περιγραφή την οποία χρησιμοποιείτε. Το Συνέδριο έδρασε ακριβώς όπως έπρεπε να δράσει. Αλλά πιο σημαντικό είναι ότι είναι τιμή μου να είμαι εδώ, στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την οποία την τιμούμε, τη σεβόμαστε και τη στηρίζουμε χωρίς ενδοιασμό».Στην ερώτηση του Γιώργου Κουβαρά αν μετά από αυτά που συνέβησαν νιώθει ότι έχει βγει ενισχυμένος ή έχει βγει με ακόμα μεγαλύτερη εσωκομματική αμφισβήτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε « προφανώς έχω βγει ενισχυμένος. Νομίζω είδατε ένα ολόκληρο στάδιο το οποίο πραγματικά σειόταν και έλεγε “κάτω τα χέρια από τον Κασσελάκη”. Δεν υπάρχει κανένα ζητούμενο αμφισβήτησης. Υπάρχει ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσω στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη το κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετασχηματιστεί, πρέπει να ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό τον οποίο είχε αρχίσει ο
Αλέξης Τσίπρας πριν από χρόνια και να γίνει μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία, η οποία θα ενώσει όλον τον κόσμο της Κεντροαριστεράς και θα κερδίσει τη δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη»..

Χωρίς επανεκλογή από τη βάση πώς αισθάνεστε διότι βλέπω σήμερα την κυρίαρχη εκτίμηση ότι είναι ότι βγήκατε όλοι χαμένοι συνέχισε ο δημοσιογράφος με τον κ. Κασσελάκη να απαντά «η κυρίαρχη εκτίμηση είναι η εκτίμηση των μελών, οι οποίοι είχαν εκπροσώπους μέσα στο Τάε Κβον Ντο και οι οποίοι έδωσαν ένα πάρα πολύ μεγάλο σήμα ότι φτάνει πια, ο Στέφανος είναι ο πρόεδρός μας. Μάλιστα, η απόφαση η οποία πέρασε έλεγε ακριβώς αυτό ότι υπό την ηγεσία του προέδρου θα πάμε στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αρχίζοντας από τις ευρωεκλογές, άρα δεν τίθεται κανένα ζήτημα αμφισβήτησης και μάλιστα, όπως σας είπα, έχουμε ξεκάθαρη εντολή να κάνουμε τις ριζικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου