Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Οι όμορφες γνώμες όμορφα «κόβονται»

mme.jpg

ΜΜΕEUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Το «βάζω την άδεια, βάζεις το κανάλι;» βρίσκει άμεσα εφαρμογή στο deal μεταξύ του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, που βάζει την άδεια, και του Δημήτρη Κοντομηνά, που βάζει το κανάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έρχονται πιο κοντά και συζητούν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Τους συμφέρει άλλωστε, όπως συμφέρει και την κυβέρνηση εδώ που τα λέμε, μια και θα ένιωθε πολύ ικανοποιημένη από όποιες κινήσεις δίνουν λύση στο αδιέξοδο που δημιουργούν τα κλειστά κανάλια και οι εκατοντάδες άνεργοι.
Να δούμε αν θα τα βρουν οι δύο επιχειρηματίες - όχι τίποτε άλλο, γιατί υπάρχει και πολύς κόσμος που περιμένει με αγωνία. Πάντως οι προοπτικές είναι ευοίωνες.
Χθες η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ροζαλία Λάλη, έδωσε εντολή να παραδοθεί στον Alpha το οπτικό υλικό από την πολύωρη διαδικασία της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, όσα κατέγραψαν επί 66 ώρες οι κάμερες ασφαλείας που είχαν τοποθετηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Σύμφωνα με τον Alpha, το υλικό θα του φανεί χρήσιμο ώστε «να θεμελιώσει την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρείας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη» προκειμένου να πετύχει την αποβολή του από τον διαγωνισμό.
Το καλύτερο στον Alpha ωστόσο έγινε προχθές, όταν κλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων να μιλήσει ο Κώστας Ζώρας, καθηγητής πολιτικής κοινωνιολογίας και πολιτικών θεσμών στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου.
Του τηλεφώνησαν και του πήραν μια συνέντευξη να πει τη γνώμη του για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες και τον διαγωνισμό που ακολούθησε.
«Είναι καθ’ όλα συνταγματικός», τους είπε αυτός και τον υπερασπίστηκε καταθέτοντας την προσωπική του άποψη. Είχε κι άλλους καλεσμένους στο δελτίο ειδήσεων, ζήτησαν τη γνώμη και άλλων ειδικών επί του θέματος.
Η απάντηση του κ. Ζώρα δεν μεταδόθηκε ποτέ. Και όλες οι απόψεις που ακούστηκαν έλεγαν πως ο νόμος και η διαδικασία είναι -φυσικά- αντισυνταγματικά. Αυτό σημαίνει αντικειμενική ενημέρωση. Alpha alpha το ψαλίδι.
πηγη εφ. Συντακτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου