Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Τοποθέτηση Πολιτευτή Α Αθηνών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Αγγελου Παπαλεξόπουλου σχετικά με την άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να συμμετάσχουν στην Επιτροπή της Βουλής για θέματα Άμυνας.


Τοποθέτηση Πολιτευτή Α Αθηνών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Αγγέλου Παπαλεξόπουλου σχετικά με την άρνηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να συμμετάσχουν στην Επιτροπή της Βουλής για θέματα Άμυνας.


Την ίδια στιγμή που ολόκληρη σχεδόν η αντιπολίτευση αρνήθηκε την συμμετοχή των αρμοδίων βουλευτών της στην επιτροπή της Βουλής για θέματα εθνικής πολιτικής και άμυνας, που με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έγινε στο ακριτικό Καστελόριζο,η Τουρκία με τις κινήσεις που επιχειρεί προς την Ρωσία και το σύμφωνο της Σανγκάης, προκαλεί τεχνηέντως κατασκευασμένες λεκτικές κρίσεις με την Ελλάδα.Η Τουρκία στριμωγμένη πλέον με κάθε τρόπο κάνει κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν κρίση στην Ανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ. Πέραν αυτών προσπαθεί να δημιουργήσει ανησυχία στη Δύση, σε βαθμό που θα οδηγήσει την νέα Αμερικανική Κυβέρνηση να αναθεωρήσει τη στρατηγική της στο Κουρδικό ζήτημα Οι Τούρκοι δεν
ξεχνούν πως από το 1991 οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επεξεργάζονται και στοχεύουν στην ίδρυση του αυτόνομου κουρδικού κράτους στο Βόρειο Ιράκ. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός έχοντας υποστεί τέσσερις διαδοχικές ήττες στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό μέτωπο επιχειρεί να δημιουργήσει το κατάλληλο εσωτερικό κλίμα για την ενίσχυση της δημοφιλίας του μετά το πρόσφατο πραξικόπημα.Για το λόγο αυτό οι Ελληνικές Αρχές πρέπει να επιδείξουν απόλυτη ενότητα και αποτελεσματικότητα στους χειρισμούς τους.

Τοποθέτηση Πολιτευτή Α Αθηνών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Αγγέλου Παπαλεξόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ και Ιράν ανταλλάσσουν απειλές μετά την εκτόξευση 200 ιρανικών πυραύλων (βίντεο)

  ΚΌΣΜΟΣ / Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, 08:34:21 / Τελευταία Ενημέρωση: 12:16 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η κυβέρνηση του Ισραήλ απείλησε πως θα ανταπ...