Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις - Έρχεται "κύμα" πλειστηριασμών - BINTEO

Εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις - Έρχεται "κύμα" πλειστηριασμών - BINTEO

Εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεις - Έρχεται "κύμα" πλειστηριασμών - BINTEO


    Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017 15:24

    Χιλιάδες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις αναμένεται να πλήξουν πολύ σύντομα τους Έλληνες πολίτες.

    Το κράτος καραδοκεί και το βεβαιώνει ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, Γιώργος Ρούσκας, ο οποίος το πρωί μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά τόνισε ότι όταν αρχίσουν «ουαί τις ηττημένοις».
    Αποκάλυψε ακόμη ότι αυτή τη στιγμή εκκρεμούν 200.000 κατασχέσεων ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων από το ελληνικό Δημόσιο και ότι «τράπεζες και δήμοι είναι περισσότεροι επιλεκτικοί στις υποθέσεις που οδηγούν σε πλειστηριασμούς ενώ αντίθετα η Εφορία διεξάγει όλες τις κατασχέσεις».
    Σημείωσε δε ότι «Για ακίνητη περιουσία μέχρι 500.000 δεν κάναμε πλειστηριασμούς. Όσο προστατεύαμε τις πρώτες κατοικίες δεχόμασταν επιθέσεις για τα υπόλοιπα ακίνητα. Δεν μπορεί να υπάρχει προστασία χωρίς κοινωνικά κριτήρια», υποστηρίζοντας ότι "πρέπει να νομοθετήσει ποιος έχει ανάγκη προστασίας και ποιος όχι. Πρέπει να υπάρχει οδηγία σαφής και με τη βούλα".
    Δείτε εδώ όταν ακόμη και μετεκλογικά ο Πάνος Καμμένος έλεγε ότι κανένα σπίτι δε θα βρεθεί στα χέρια τραπεζίτη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    ΜέΡΑ25: Επαγρύπνηση για το MV Kathrin που μεταφέρει πυρομαχικά στο Ισραήλ

      ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 06.10.24 20:14 efsyn Σε επαγρύπνηση σε περίπτωση που το πλοίο-αρωγός της γενοκτονίας MV Kathrin προσπαθήσει ν...