Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Φωτογραφίες από την μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο

Φωτογραφίες από την μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο
Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: REUTERS/Ilkyaz Savas
Τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν καρέ – καρέ τη μεταφορά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης. 


Σε αυτές φαίνονται οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης να μεταφέρονται από τις φυλακές της Αδριανούπολης -κρατούνται επί 55 και πλέον ημέρες- στο δικαστήριο, όπου θα εξεταζόταν το νέο αίτημα της αποφυλάκισής τους, το οποίο και απορρίφθηκε. Οι δικαστές έλαβαν την απόφαση με το σκεπτικό ότι δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τα οποία αποφασίστηκε η προφυλάκιση τους.
Σημειώνεται πως στις 5 Μαρτίου είχε έρθει η πρώτη απόρριψη στο αίτημα των συνηγόρων και εν συνεχεία στις 27 Μαρτίουτο τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της κράτησης υποστηρίζοντας στη σχετική ανακοίνωση ότι βρέθηκαν πολλά ύποπτα στοιχείαδεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία και ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες των ψηφιακών στοιχείων.
Το κατηγορητήριο σε βάρος των δύο στρατιωτικών δεν έχει οριστικοποιηθεί, παρά τον χρόνο που έχει παρέλθει, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος.
Στις παρακάτω εικόνες που δημοσιεύει η τουρκική Μilliyet οι δύο στρατιωτικοί φαίνεται να περπατούν με χειροπέδες στα χέρια και να συνοδεύονται από δύο χωροφύλακες έκαστος.


Διαβάστε επίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T60mJm