Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Οι Τούρκοι μας τρέμουν – Δείτε τον λόγο (Βίντεο)

Οι Τούρκοι μας τρέμουν – Δείτε τον λόγο (Βίντεο)

    Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 20:03
    Οι Τούρκοι μας τρέμουν – Δείτε τον λόγο (Βίντεο)
    Το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι μας προκαλούν.
    Ο Ερντογάν και η παρέα του, συνεχώς εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον της χώρας μας. Ο δήθεν ισχυρός τουρκικός στρατός που δεν μπορεί να κάνει ¨καλά¨ τους ανοργάνωτους Κούρδους χωρίς την ανοχή της Ρωσίας και των ΗΠΑ, δεν μπορεί να τα βάλει με την στρατιωτική μηχανή της Ελλάδας.
    Οι Τούρκοι μπορεί να προκαλούν με τις δηλώσεις τους αλλά και με τις δόλιες πράξεις τους αλλά γνωρίζουν πολύ καλά, ότι αν ο Ελληνικός στρατός πάρει την εντολή, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για αυτούς.
    Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Πολεμική μας Αεροπορία σε χρόνο μηδέν μπορεί να καταστρέψει όλη την Τουρκική οικονομία. Οι πύραυλοι Scalp  τους οποίους κουβαλάνε τα Mirage 2000-5, μπορούν να πλήξουν στόχους μέσα στην Τουρκία με χαρακτηριστική άνεση.
    Όλη η οικονομία της Τουρκίας βρίσκεται εντός της εμβέλειας των Scalp, οι οποίοι με τις κατάλληλες τροποποιήσεις μπορούν να φτάσουν τα 600 χλμ.
    Σημείωση: Στο παραπάνω βίντεο ειπώθηκε ότι οι συγκεκριμένοι πύραυλοι μπορούν να διανύσουν μια απόσταση 250 χιλιομέτρων αλλά με κάποιες τροποποιήσεις μπορούν να διανύσουν μέχρι και 600 χλμ όπως διαβάσατε και παραπάνω.
    Όλες οι σημαντικές στρατιωτικές βάσεις της Τουρκίας επίσης βρίσκονται εντός της εμβέλειας των πυραύλων Scalp.
    Το σενάριο που κάνει τον Ερντογάν να τρέμει
    Οι Τούρκοι μπορούνε να φωνάζουν όσο θέλουν και να λένε ότι θέλουν επίσης, αλλά η αλήθεια είναι πολύ οδυνηρή (για τους Τούρκους).
    Ο Ελληνικός στρατός έχει πολύ «δυνατό» οπλοστάσιο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.
    Ο Ερντογάν καλά θα κάνει να χαμηλώσει τους τόνους διότι αν δώσει εντολή εισβολής, η Τουρκία θα καταστραφεί. Σίγουρα και εμείς θα μετρήσουμε κάποιες απώλειες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υποστούμε την ζημιά που θα υποστούν οι Τούρκοι.

    Σχετική Ενημέρωση   el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Χαϊδαρίου

      Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Χαϊδαρίου Newsroom   Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 08:13 Ανατροπή νταλίκας (φωτογραφία αρχ...