Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους


Ισχυροί άνεμοι στο Θερμαϊκό

Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

© Φωτογραφία : SOOC/Konstantinos Tsakalidis
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς Αργοσαρωνικό, λόγω των ισχυρών ανέμων. 60 κλήσεις για κοπές δέντρων δέχθηκε η πυροσβεστική. Κλειστά τα σχολεία σήμερα σε Μύκονο, Τήνο και Άνδρο.
Δεμένα τα πλοία σε αρκετά λιμάνια και πορθμεία της χώρας λόγω των θυελλωδών ανέμων. Χθες ακυρώθηκαν αρκετά δρομολόγια και αυτή την ώρα από το λιμάνι του Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια προς Αργοσαρωνικό.
Από τον Πειραιά δεν εκτελέστηκε το απόγευμα το δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν Super Jet για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο Θήρα, Ιο. Επίσης δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διαγόρας» για Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Βαθύ, Φούρνοι, Αγ. Κήρυκο και Πάτμο. Εξάλλου, τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους δεν εκτέλεσαν τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία «Πρέβελης» για Ρόδο, Χάλκη, Διαφάνι, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη Θήρα και «Νήσος Ρόδος» για Χίο και Μυτιλήνη. Από το Λαύριο δεν εκτελέστηκε το απογευματινό δρομολόγιο για Κέα. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Πέραμα — Παλούκια Σαλαμίνας, Αρκίτσα-Αιδηψός, Πρίνος Καβάλα.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Κλειστά θα είναι σήμερα τα σχολεία στη Μύκονο, την Τήνο και την Άνδρο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν αρκετές πτώσεις δέντρων, και η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 60 κλήσεις για κοπές δέντρων, εκ των οποίων οι 40 στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Νωρίς το βράδυ μάλιστα, έπεσε ένα δένδρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με αποτέλεσμα να προκληθούν, για λίγη ώρα, μικροπροβλήματα στην κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...