Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Χειροπέδες

Απολογούνται οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

CC0
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Πολλά ερωτήματα παραμένουν για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι δικηγόροι της οικογένειάς της ζητούν αναπαράσταση του εγκλήματος. Δεν έχει βρεθεί το κινητό της. Βρέθηκε η τσάντα της και ένα κουζινομάχαιρο.
Απολογούνται σήμερα οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Δεκάδες παραμένουν τα ερωτήματα για το πώς συνέβη το αποτρόπαιο έγκλημα, με τους δικηγόρους της οικογένειας να ζητούν αναπαράσταση προκειμένου να συμπληρωθούν τα κενά στην υπόθεση.
Στους δύο κατηγορούμενους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού αλλά και βιασμό από κοινού.
Σήμερα αναμένεται να προσαχθούν διαδοχικά, στις 11 το πρωί ο ένας και στη μία το μεσημέρι ο δεύτερος, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου.
Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής κοπέλας, Αλέξης Κούγιας μαζί με τον δικηγόρο Ρόδου Σάββα Παυλίδη, επισκέφθηκαν την ανακρίτρια Ρόδου και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, καταθέτοντας παράλληλα και δύο αιτήματα, για την αναπαράσταση του εγκλήματος και για την κατά αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων.
«Από το να λέει ο καθένας το "άσπρο" και ο άλλος να λέει το "μαύρο" και ο ένας να διαψεύδει τον άλλο, να εξεταστούν κατά αντιπαράσταση ενώπιον της κας ανακρίτριας κατά την απολογία τους όπου εμείς ως πολιτική αγωγή δεν μπορούμε να παριστάθεμα και να κάνουμε ερωτήσεις», δήλωσε ο κ. Κούγιας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στην ανακρίτρια Ρόδου η ιατροδικαστική έκθεση. Τα «ευρήματα» στο σώμα της άτυχης κοπέλας φαίνονται να «καίνε» τους δύο κατηγορούμενους καθώς επιβεβαιώνουν τα όσα φέρεται να δήλωσε στην απολογία του ο 19χρονος για αυτά που συνέβησαν στο σπίτι της Λίνδου και εν συνεχεία στην παραλία «Φώκια» όπου βρέθηκε νεκρή η 21χρονη φοιτήτρια.
Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει ότι η κοπέλα πνίγηκε στη θάλασσα όπου την πέταξαν, ενώ υπάρχουν και άλλα σημάδια στο σώμα της που «μαρτυρούν» ό,τι βίωσε πριν τον θάνατό της.
Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων θα δώσουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση και απαντήσεις και για την οικογένεια του θύματος.
Τις δύο τελευταίες ημέρες κλιμάκιο από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών που βρίσκεται στο νησί μας, έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι στη Λίνδο, μέσα στο οποίο πήγαν το μοιραίο εκείνο βράδυ η 21χρονη κοπέλα και οι δύο κατηγορούμενοι.
Εξίσου σημαντικό εύρημα θεωρείται και η τσάντα της νεαρής κοπέλας η οποία — βάσει των ίδιων πληροφοριών- εντοπίστηκε στον βυθό κάτω από βράχια στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Φώκια». Στην τσάντα της 21χρονης υπήρχε το πορτοφόλι της και διάφορα άλλα προσωπικά της αντικείμενα. Επίσης από το βυθό ανασύρθηκαν η ηλεκτρική συσκευή σιδερώματος (σίδερο) η οποία φέρεται και ως το φονικό όπλο με το οποίο επέφεραν τα χτυπήματα στο κεφάλι της κοπέλας, αλλά και ένα μαχαίρι κουζίνας ελαφρώς στραβωμένο το οποίο εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί για το βασανισμό της άτυχης φοιτήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...