Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κορυφώνεται η «μάχη» στη Βουλή: Απόψε η κρίσιμη ψηφοφορία


Βουλή

Κορυφώνεται η «μάχη» στη Βουλή: Απόψε η κρίσιμη ψηφοφορία

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθούν εκ νέου στο βήμα της Βουλής και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Στην τελική ευθεία εισέρχεται η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, η οποία θα κορυφωθεί απόψε με τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας.
Μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση της πρώτης ημέρας (σ.σ. Τετάρτη), Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους, από το βήμα της Βουλής.
Οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να έχουν νέα εφ' όλης της ύλης «σύγκρουση», με το πολιτικό σκηνικό να είναι ιδιαιτέρως τεταμένο εν όψει και των ευρωπαϊκών — αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.
Στα της ψηφοφορίας, τα επιτελεία των δύο κομμάτων δεν αναμένουν εκπλήξεις, καθώς θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης του βουλευτικού σώματος.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο κ. Μητσοτάκης υπέβαλε πρότασης μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, με αφορμή τα σχόλια εις βάρος του υποψήφιου ευρωβουλευτή, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.
Η κυβέρνηση αντέδρασε αμέσως, μετατρέποντας την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η κακοκαιρία Κασσάνδρα "χτυπάει" τη Δ. Ελλάδα - Έντονα προβλήματα στην Κέρκυρα

  ΕΛΛΆΔΑ / Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, 20:22:17 / Τελευταία Ενημέρωση: 20:33 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η κακοκαιρία Κασσάνδρα ξεκίνησε να πλήττει ...