Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Εφ' όλης της ύλης η επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη

Εφ' όλης της ύλης η επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη

eurokinissi

Εφ' όλης της ύλης η επίθεση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη


Αναφορές στο κυβερνητικό έργο, αλλά και πυρά κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, επιφύλαξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. 
Όπως είχε προαναγγείλει, ο πρωθυπουργός επιδόθηκε σε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για θέματα όπως το τέλος των μνημονίων, οι δηλώσεις του Μάνφρεντ Βέμπερτ, η αντιπαράθεση Πολάκη με Κυμπουρόπουλο κ.ά., κάνοντας ταυτόχρονα συνεχή αναφορά στον αρχηγό της Ν.Δ.
Ειδικότερα, με αφορμή όσα είπε ο Μάνφρεντ Βέμπερ για το κυβερνητικό πακέτο μέτρων, χαρακτήρισε τον Γερμανό πολιτικό ως «βαθιά ανθέλληνα», ενώ απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη, είπε: «Ή θα πρέπει να καταψηφίσετε τα μέτρα ή θα πρέπει να αποσύρετε τη στήριξή σας προς τον Μάφρεντ Βέμπερ. Δεν μπορείτε να έχετε και τα δύο».
Για τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο τόνισε ότι η Ν.Δ. τον περιφέρει ως λάφυρο και ότι τον χρησιμοποιεί με την ευκαιρία των επικείμενων εκλογών.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός κάλεσε ξανά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ δηλώνοντας: «Γιατί φοβάστε μια τηλεοπτική αναμέτρηση; Θέλετε να βάλουμε τον κ. Πορτοσάλτε ως μοντερέιτορ να σας δίνει σκονάκια; Να τον βάλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...