Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Σοκ από τη κωλοτούμπα των δημοσκόπων που τώρα βλέπουν Σύριζα!

ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 5!

Σοκ από τη κωλοτούμπα των δημοσκόπων που τώρα βλέπουν Σύριζα!

Εχουμε και τους γκαλοπατζήδες που μας αξίζουν
       
Aίφνης και λίγο πρινν την κάλπη οι εταιρίες δημοσκοπήσεων που 4,5 χρόνια τώρα μας βομβαρδίζουν με διαφορές ανάμεσα στη ΝΔ και τον Σύριζα που κυμαίνονται δήθεν από 10 έως 20 μονάδες κάνουν κωλοτούμπα και αρχίζουν να εμφανίζουν τις αναμετρήσεις για τις εθνικές και τις ευρωεκλογές σαν ντέρμπι!
Aπό τον Ian Ford
Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια οι συνεργάτες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ρωτούσαμε εκεί έξω ανθρώπους που καθημερινά έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο όπως είναι ταξιτζήδες, βενζινοπώλες, πωλητές, μανάβηδες, κλπ και όλοι σχεδόν μας διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχουν αυτές οι διαφορές που δείχνουν οι δημοσκόποι.
Αποτέλεσμα να φθάνουμε πλέον δύο εβδομάδες πριν το πέναλτυ και οι δημοσκόποι να τα γυρίζουν προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο άγχος στον Μητσοτάκη ο οποίος για να κερδίσει τις εκλογές πρέπει να γίνει Τσίπρας-δηλαδή να καταγγέλει τις διακοπές στο κότερο και τον πατέρα του Αλέξη για σχέση με τη χούντα. Πρέπει δηλαδή να βουτήξει στο βούρκο εάν θέλει να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό δείχνουν οι 2 πρόσφατες δημοσκοπήσεις της MRB και της Alco. Μαζί με τον Μητσοτάκη αγωνιούν οι επιχειρηματίες αλλά και οι εκδότες και δημοσιογράφοι που περιμένουν να αλλάξει η διακυβέρνηση για να πάρουν τη θέση των σημερινών στα πόστα.
Για τη δημοσκόπηση της MRB που αίφνης δείχνει τον Σύριζα στο 30% γράφαμε εδώ.
Στην δημοσκόπηση για το κανάλι «open» ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ καταγράφει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 5,9%. Πιο συγκεκριμένα, τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής: ΝΔ 25,3%, ΣΥΡΙΖΑ 19,4%, Χρυσή Αυγή 5,5%, ΚΙΝΑΛ 5% και ΚΚΕ 4,8%. Ακολουθούν η Ελληνική Λύση με ποσοστό 2,6%, η Λαϊκή Ενότητα με 2,4% και η Ένωση Κεντρώων με 2,2%. Tο Ποτάμι έχει 1,4%, οι ΑΝΕΛ 1,2% και το Μέρα 25 ποσοστό 1%. Άλλο δηλώνουν 4,7%, αποχή 7,6%, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνουν 16,2%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ: 27,6%, ΣΥΡΙΖΑ 21,1%, Χρυσή Αυγή 6%, Κίνημα Αλλαγής 5,5%, ΚΚΕ 5,2%, Ελληνική Λύση 2,8%, Λαϊκή Ενότητα 2,6%, Ένωση Κεντρώων 2,4%, Ποτάμι 1,5%, ΑΝΕΛ 1,3% και Μέρα 25 1,1%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 17,8%.
Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με ποσοστό 61%, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι ο χρόνος διεξαγωγής της δημοσκόπησης ήταν μεταξύ 3-6 Μαΐου, δεν περιλαμβάνει δηλαδή τον αντίκτυπο των οικονομικών ανακοινώσεων της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μέση Ανατολή: «Θέμα ωρών η απάντηση του Ισραήλ – Αν μας επιτεθεί θα απαντήσουμε», λέει ο ΥΠΕΞ του Ιράν

  REUTERS/Amir Cohen Λόγο για «σκληρή» απάντηση στην περίπτωση που το  Ισραήλ  επιτεθεί στην Τεχεράνη, έκανε ο υπουργός Εξωτερικών του  Ιράν...