Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Ερντογάν: Θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητά μας όσοι θεωρούν δικό τους τον πλούτο της Κύπρου


Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ερντογάν: Θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητά μας όσοι θεωρούν δικό τους τον πλούτο της Κύπρου

© Sputnik / Valery Melnikov
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Οι εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ (39)
 0  0  0
Όσοι πιστεύουν ότι ο πλούτος του νησιού της Κύπρου ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Όσοι ονειρεύονται να αλλάξουν το γεγονός ότι οι Τουρκοκύπριοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του τουρκικού έθνους, θα συνειδητοποιήσουν σύντομα ότι η προσπάθειά τους είναι μάταιη, ανέφερε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε σε δηλώσεις του πως εκείνοι που πιστεύουν ότι ο πλούτος του νησιού της Κύπρου ανήκει μόνο σε αυτούς, θα αντιμετωπίσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.
Είπε επίσης ότι ο τουρκικός στρατός δεν θα διστάσει ποτέ να κάνει το ίδιο βήμα που έκανε πριν από 45 χρόνια, αν χρειαστεί για την ασφάλεια των Τουρκοκυπρίων.
Τόνισε επιπλέον ότι η Τουρκία ξεκίνησε ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο για να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων που είναι ίσοι ιδιοκτήτες του νησιού.
Με αφορμή τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και τη συμπλήρωση 45 χρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Έφοδος της αστυνομίας στο γραφείο του Al Jazeera μετά το «μαύρο» από τον Νετανιάχου

  Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ Έφοδο σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιερουσαλήμ το οποίο χρησιμοποιείτο από το  Al Jazeera  ως το ντε φάκτο γραφείο του, ...