Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Τραγωδία στον Άλιμο: Πως ο 61χρονος έσωσε την 9χρονη θυσιάζοντας τον εαυτό του

Τραγωδία στον Άλιμο: Πως ο 61χρονος έσωσε την 9χρονη θυσιάζοντας τον εαυτό του
Σε τραγωδία κατέληξε το μπάνιο ενός 61χρονου άντρα στον Αλιμο, ο οποίος παρασύρθηκε από τραμ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο 61χρονος κρατούσε από το χέρι την 9χρονη βαφτιστήρα του και προσπάθησε να περάσει τις γραμμές του τραμ, χωρίς να αντιληφθεί την έλευσή του. Μέσα σε δευτερόλεπτα, έσπρωξε το κορίτσι, αλλά εκείνος χτυπήθηκε θανάσιμα.
Ο μηχανοδηγός στην κατάθεσή του στην Τροχαία της Καλλιθέας υποστήριξε πως είδε από μακριά τον άντρα και το κοριτσάκι, ωστόσο, δεν ήταν σίγουρος πως θα περάσουν από τις γραμμές.
Οπως ανέφερε, προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, ωστόσο, το τραμ χτύπησε τον 62χρονο, ο οποίος κατέληξε σε κολόνα, όπου περνάει ρεύμα, με το κεφάλι, σύμφωνα με τον Alpha. «Δεν πίστευα ότι θα περάσουν απέναντι…Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου. Ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε» είπε ο μηχανοδηγός.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η σορός του άτυχου άντρα και τη μετέφερε στο Ασκληπιείο. Η 9χρονη σε κατάσταση σοκ λίγη ώρα μετά την τραγωδία βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της που έφτασε στον Αλιμο.
Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για το δυστύχημα με το τραμ στον Αλιμο

«Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι… Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ, έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι, σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, όπως μετέδωσε το notia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι ΗΠΑ έδωσαν το «πράσινο φως» για επίθεση του Τελ Αβίβ στη Ράφα Με αντάλλαγμα ένα περιορισμένο ισραηλινό χτύπημα στο Ιράν 18.04.2024 | 10:30

      Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης όπως η Jerusalem Post και οι Times of Israel μεταδίδουν σήμερα ότι οι ΗΠΑ έδωσαν το «πράσινο φως» για επίθ...