Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

28η Οκτωβρίου: Συνεχίζονται οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από τη μαθητική παρέλαση

er League 1 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

28η Οκτωβρίου: Συνεχίζονται οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο από τη μαθητική παρέλαση

© Sputnik /
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας
Συνεχίζονται οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη - για τον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου - και θα κορυφωθούν αύριο με τη στρατιωτική παρέλαση.
Με τους μαθητές να κρατούν περήφανα τη γαλανόλευκη σημαία και την μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης να παιανίζει εμβατήρια, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση.
Η οδός Τσιμισκή γέμισε μαθητές από τα 19 σχολεία, γυμνάσια και λύκεια, που παρέλασαν τιμώντας την επέτειο του ΌΧΙ, ενω γονείς και συγγενείς είχαν κατακλύσει τα πεζοδρόμια χειροκροτωντας τους μαθητές.
Στην εξέδρα των επισήμων ήταν και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος της παρέλασης δήλωσε συγκινημένος, καθώς όπως είπε του θύμισε τη δική του συμμετοχή ως σημαιοφόρος σε μαθητική παρέλαση πριν από 20 χρόνια.
Στην εξέδρα των επισήμων ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης), Θόδωρος Καράογλου, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση, βουλευτές, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής και εκπρόσωποι των θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών της πόλης.
Άρχισε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου