Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Θάψτε την είδηση, αλλά όχι τον ύπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Θάψτε την είδηση, αλλά όχι τον ύπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη
EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Θάψτε την είδηση, αλλά όχι τον ύπνο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από το πρωί παίζει μία πολύ σημαντική είδηση: εισαγγελείς λένε πως έλαβαν καταγγελία ότι ο Γιάννης Στουρνάρας απείλησε μάρτυρα στην υπόθεση Novartis.
Το Documento παρουσίασε έγγραφο —έχει διαβιβαστεί στη Βουλή από τις 16 Οκτωβρίου, μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης— που υπογράφουν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και οι εισαγγελείς Στυλιανός Μανώλης και Χρήστος Ντζούρας, και στο οποίο αναφέρεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης, την περίοδο Οκτώβρη - Νοέμβρη 2018 όταν ήταν ακόμη προστατευόμενος μάρτυρας (τώρα είναι κατηγορούμενος), τους ενημέρωσε πως ο Γιάννης Στουρνάρας τον κάλεσε στην Τράπεζα της Ελλάδας και τον απείλησε.
Η είδηση είναι πολύ μεγάλη, όπως καταλαβαίνετε. Η καταγγελία απίστευτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η εισαγγελία διέταξε κατευθείαν έρευνα, στην οποία αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τόσο ο Γιάννης Στουρνάρας, όσο και ο Νίκος Μανιαδάκης.
Ε, λοιπόν, αυτή η είδηση δεν παίζει σχεδόν πουθενά. Ούτε στην τηλεόραση ούτε στα ραδιόφωνα ούτε καν στα μεγάλα sites όπως βλέπετε παρακάτω (Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΪ, iefimerida, in.gr κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου