Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Σε κλοιό διαδηλώσεων σήμερα η Αθήνα για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας, 24 Σεπτεμβρίου του 2019

Σε κλοιό διαδηλώσεων σήμερα η Αθήνα για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

© Φωτογραφία : SOOC / George Vitsaras
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Πορείες και συγκεντρώσεις πραγματοποιούν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ενώσεις εργαζομένων και φοιτητές αντιδρώντας στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.
Συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Πέμπτη, στο κέντρο της Αθήνας λόγω της ψήφισης του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή.
ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Αθηνών, ΠΑΜΕ, αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι θα πραγματοποιήσουν κινητοποιήσεις το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης.
Στις 11:00, καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Θα ακολουθήσει συλλαλητήριο προς το υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου και στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει εξαγγείλει, εξάλλου, 24ωρη απεργία για σήμερα, αντιδρώντας σε διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που επιτρέπει στους δήμους τη σύναψη συμβάσεων με ιδιώτες για τους τομείς της Καθαριότητας, του Πρασίνου και του Ηλεκτροφωτισμού.
Στις 12:00, φοιτητικοί σύλλογοι θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια και θα πραγματοποιήσουν πορεία αντιδρώντας σε διατάξεις του υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
Στις 17:00, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας πραγματοποιούν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ζητούν να μην ψηφιστούν «τα νέα αντεργατικά μέτρα» και το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.
Στις 18:30, συλλαλητήριο πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στα Προπύλαια. Σημειώνεται ότι έχουν καλεστεί προσυγκεντρώσεις στις 18:00 στην Ομόνοια, στην πλατεία Κάνιγγος και στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...