Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Τραμπ: Αίρονται οι κυρώσεις στην ΤουρκίαUS President Donald Trump Delivers Remarks at White House

Ο Ντόναλντ Τραμπ στον ΟΗΕIVEH 3η αγωνιστική του Champions League

Τραμπ: Αίρονται οι κυρώσεις στην Τουρκία

© AFP 2019 / Johannes Eisele
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Τουρκία – Συρία: Η στρατιωτική επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» (199)
0 0 0
Βρείτε μας
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα άρουν τις κυρώσεις στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι η Άγκυρα ενημέρωσε την Ουάσιγκτον πως η κατάπαυση του πυρός στη Συρία θα είναι μόνιμη.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Τετάρτη ότι θα άρει τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας μετά την ανακοίνωση της Άγκυρας ότι η κατάπαυση του πυρός στη βόρεια Συρία είναι μόνιμη.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε σε δηλώσεις του ότι ορισμένοι Αμερικανοί στρατιώτες θα παραμείνουν στη Συρία, για να προστατεύουν κοιτάσματα πετρελαίου.
Σημείωσε, ωστόσο, ότι ο Λευκός Οίκος θα επαναφέρει τις κυρώσεις εάν οι τουρκικές δυνάμεις παραβούν τις υποχρεώσεις τους.
«Σώσαμε τη ζωή πολλών, πολλών Κούρδων» επεσήμανε και πρόσθεσε ότι ο Τούρκος ομόλογός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «κάνει το σωστό για τη χώρα του».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι τόσο η Τουρκία όσο και η Συρία πρέπει να διασφαλίσουν ότι ο ISIS δεν θα διεκδικήσει καμία επικράτεια.
Επεσήμανε, δε, ότι ο ίδιος έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία στη Μέση Ανατολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...