Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Πηγές ΥΠΟΙΚ: Απόφαση για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας έως 15/1

Η κίνηση στην εθνική οδό

Πηγές ΥΠΟΙΚ: Απόφαση για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας έως 15/1

© Sputnik /
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Την παράταση της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με πληροφορίες. Η προθεσμία έληγε στις 31 Δεκεμβρίου.
Έως τις 15 Ιανουαρίου παρατείνεται η υποχρέωση καταβολής των τελών κυκλοφορίας για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων, η προθεσμία για τα οποία έληγε στις 31 Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το capital.gr, η παράταση θα ανακοινωθεί σήμερα και θα προβλέπει ότι η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2020 ή η κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας για κάθε είδους όχημα θα μπορεί να γίνει εμπρόθεσμα μέχρι και την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.
Η παράταση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι για την εκπλήρωση της σχετικής φορολογικής υποχρέωσης.
Η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας έληγε αύριο 31 Δεκεμβρίου, ενώ στην εκπρόθεσμη καταβολή προβλέπεται πρόστιμο στο διπλάσιο των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στο όχημα του φορολογούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μόσχα: «Υπόσχεται» σκληρή απάντηση αν η Δύση αγγίξει τα περιουσιακά της στοιχεία

  Newsroom   Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 17:46 19 SHARES Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών  της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα  AP Photo/Alexande...