Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Τραγωδία στον Διόνυσο: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στο σπίτι του – Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα

ωδία στον Διόνυσο: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στο σπίτι του – Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Τραγωδία στον Διόνυσο: Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας στο σπίτι του – Σε κρίσιμη κατάσταση μια γυναίκα

© Sputnik /
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Τραγωδία σημειώθηκε στον Διόνυσο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στον Διόνυσο, ενώ μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ζευγάρι εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, Παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Η τραγωδία πιστεύεται ότι οφείλεται σε αναθυμιάσεις, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Alpha. Το αντρόγυνο δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, γεγονός που ανησύχησε τους οικείους τους.
Ο 63χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού, ενώ η 59χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε άλλον χώρο, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, οι φονικές αναθυμιάσεις προκλήθηκαν από το λεβητοστάσιο του σπιτιού.
Τη Δευτέρα, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του, επίσης από αναθυμιάσεις, στις Πλαταιές Βοιωτίας. Ένας δεύτερος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Βόμβα» από Ευρωκοινοβούλιο για τα Τέμπη: «Να γίνει αποτελεσματική έρευνα χωρίς παρεμβάσεις – Να προσαχθούν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι» Στηρίζει την ευρωπαία εισαγγελέα ενώ εκθέτει την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη 28.04.2024 | 10:39

  Την ευρωπαία εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι που στοχοποιήθηκε από κυβερνητικά και δικαστικά στελέχη στην Ελλάδα μετά την έκκλησή της για πολιτικ...