Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έφερε η «Ζηνοβία» – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Θυελλώδεις άνεμοι

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες έφερε η «Ζηνοβία» – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Στα λευκά έχουν ντυθεί αρκετές ορεινές περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να υποχωρεί αισθητά και τους ανέμους να ενισχύονται περαιτέρω μέσα στην ημέρα.
Προβλήματα έχουν προκληθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς σε αρκετές θαλάσσιες περιοχές της χώρας πνέουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι, η ένταση των οποίων φτάνει κατά τόπους τα εννέα μποφόρ.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αυτήν την ώρα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες από τον Πειραιά και τη Ραφήνα.
Παράλληλα, το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο για Κέα.
Στο μεταξύ, κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα.

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική λόγω χιονόπτωσης

Η χιονόπτωση που επηρέασε και τα ορεινά της Αττικής, προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου.
Σύμφωνα με την Τροχαία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί:
  • στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω στο ρεύμα προς καζίνο,
  • στην περιφερειακή Πεντέλης- Νέας Μάκρης από το ύψος της Ανατολής έως το στρατιωτικό Νοσοκομείο, καθώς και από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως τον Άγιο Πέτρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Αθηνών - Λαμίας στο Σχηματάρι

Από την τροχαία εξάλλου απαγορεύτηκε  η κίνηση των φορτηγών στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, από τον κόμβο Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω χιονόπτωσης.
Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθήνας - Θήβας, από το 5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Θήβα.

Απεγκλωβισμοί πολιτών από οχήματα

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, χρειάστηκε η συνδρομή των αρχών για τον απεγκλωβισμό πολιτών από αυτοκίνητα, καθώς είχαν «κολλήσει» στο χιόνι.
Ειδικότερα απεγκλωβίστηκαν πολίτες από αυτοκίνητα σε Θήβα,  Βίλια και  Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Βόμβα» από Ευρωκοινοβούλιο για τα Τέμπη: «Να γίνει αποτελεσματική έρευνα χωρίς παρεμβάσεις – Να προσαχθούν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι» Στηρίζει την ευρωπαία εισαγγελέα ενώ εκθέτει την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη 28.04.2024 | 10:39

  Την ευρωπαία εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι που στοχοποιήθηκε από κυβερνητικά και δικαστικά στελέχη στην Ελλάδα μετά την έκκλησή της για πολιτικ...