Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Θρίλερ στις Πλαταιές: Χωρίς τις αισθήσεις τους δύο άνδρες - Αποκλεισμένο από τον χιονιά το χωριό

Εκχιονιστικό στη Θεσσαλονίκη


© Sputnik / Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από μαρτυρία νεαρού άνδρα ότι ο πατέρας και ο παππούς του εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.
Δύο άνδρες φέρεται να βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές της Βοιωτίας, όπως μετέδωσε το απόγευμα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha».
Σύμφωνα με μαρτυρία, οι δύο άνδρες – πατέρας και παππούς – εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους εντός της κατοικίας, όπου διαμένουν.
Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν επιχείρηση για να προσεγγίσουν το σημείο.
Ωστόσο, η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της περιοχής, με το ύψος του χιονιού να υπερβαίνει το ένα μέτρο.
Οι αρχές εικάζουν ότι θα χρειαστούν αρκετές ώρες, προκειμένου το ασθενοφόρο να φθάσει στις Πλαταιές και να προσφέρει τις πρώτες ιατρικές υπηρεσίες στους δύο άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φλώρινα: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

  Newsroom   Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:40 Pixabay Ενας  36χρονος  συνελήφθη συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) το μεσημέρι στη  Φλώρινα  για ...