Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Έφοδος Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ελένης Γιαμαρέλλου στο Κολωνάκι - Βίντεο

 

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας

Παρέμβαση στο γραφείο της γνωστή λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου, πραγματοποίησε το Σάββατο η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Στο «στόχαστρο» της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» βρέθηκε το Σάββατο το γραφείο της λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η κ. Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ».

«Τα σημεία και τέρατα που έχουν ειπωθεί από την εν λόγω "επιστήμονα" [...], μας βάζουν σε σκέψεις κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους «επιστήμονες» που έχουν αναλάβει την προστασία μας» τονίζεται.

Ακόμη, στη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του Ρουβίκωνα επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως: «Η κυρία Γιαμαρέλλου ωστόσο δε σταμάτησε μόνο στις δηλώσεις για την πίστη και την επιστήμη. Προσπάθησε να βάλει κάτω από το χαλάκι και την αισχρή διαχείρισησε ότι αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών που στοιβάζονται καθημερινά σαν τις σαρδέλες στα ΜΜΜ προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους. Ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή για "επίρριψη ευθυνών στους πολίτες" τόνισε on air ότι "μοιράστηκαν οι επιβάτες, πάντα οι ανάγκες δε θα φτάνουν. Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μια καλή άσκηση αυτή"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μ. Βορίδης: Έχει και υποχρεώσεις η ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική στρατηγική των χωρών Βαλκανίων

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Σάββατο 18 Μαΐου 2024, 13:33:08 /   Τελευταία Ενημέρωση: 18:08   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Η Ελλάδα έχει μία συνεπή θέση, υποστηρίζει τη...