Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Χάος και συλλήψεις έξω από τα Harrods του Λονδίνου - Τεράστιες ουρές χωρίς μάσκες και αποστάσεις

 

Κρούσματα: 
66.654.824
Ανέρρωσαν: 
42.889.583

Θάνατοι: 
1.530.877
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1689)
Βρείτε μας

Κοσμοπλημμύρα επικράτησε χθες, Σάββατο έξω από τα Harrods στο Λονδίνο, από καταναλωτές που συνωστίστηκαν για να μπουν στο πολυτελές πολυκατάστημα.

Σκηνές χάους με μηδενικές αποστάσεις και μάσκες εκτυλίχθηκαν χθες έξω από τα Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ του δυτικού Λονδίνου, με εκατοντάδες νέους ανθρώπους να στριμώχνονται προκειμένου να περάσουν το κατώφλι του πολυκαταστήματος, αψηφώντας τον κίνδυνο και τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για σκηνές «ποδοπατήματος» και «άγριων καυγάδων» μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονταν στην τεράστια ουρά.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο πλημμύρισαν τα social media καταγράφοντας εικόνες χάους κόντρα σε κάθε μέτρο κατά της πανδημίας, με πολλούς χρήστες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία των πολιτών.

«Τα Χάροντς χθες (Σάββατο) βράδυ. Τι άρρωστο αστείο. Φανταστείτε πώς νιώθουν οι εργαζόμενοι στο NHS βλέποντας τέτοια εγωιστική απερίσκεπτη συμπεριφορά» έγραψε ο Πιρς Μόργκαν στο Twitter. 

Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε και σε τέσσερις συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων κατά της COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ισραήλ: Οκτώ νεκροί από τρομοκρατική επίθεση ενόπλων στη Γιάφα – Αναφορές για άλλη τρομοκρατική επίθεση σε ξενοδοχείο κοντά στο Τελ Αβίβ

  ΦΩΤΟ REUTERS Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά ενόπλων τρομοκρατών σήμερα (1/10/24) το απόγευμα στη Γιάφα, στα νότια του Τελ Αβίβ, σύμφωνα...