Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Φρένο» Γεωργιάδη στην άρση lockdown: Εάν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται

 Άδωνις Γεωργιάδης

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1696)
 0  0  0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε πως για όσο διάστημα η πανδημία του κορονοϊού καλπάζει, δεν μπορούμε να πάμε σε άνοιγμα δραστηριοτήτων.

«Φρένο» στη συζήτηση για άνοιγμα της αγοράς βάζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως εάν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται.

Σημειώνεται πως χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.215 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας, με την Αττική να αναδεικνύεται - για άλλη μία ημέρα - αρνητική πρωταγωνίστρια. Ανησυχητική ήταν και η αύξηση κρουσμάτων που παρατηρήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Παράλληλα, ο υπουργός αναφέρθηκε στις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν την Τρίτη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, ενώ ελαφριά τραυματίστηκαν ακόμη τέσσερις συνάδελφοί του.

Ο αστυνομικός, 27 ετών, δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, που τον χτυπούσε για περίπου 2,5 λεπτά. Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, ωστόσο δεν εκφράζονται φόβοι για την υγεία του. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το MEGA, η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο και μόλις έφτασε στο 401 νοσοκομείο τον περίμεναν συνάδελφοί του για να μάθουν για την κατάστασή τους. Μόλις τους είδε, ο νεαρός τούς είπε: «Είμαι καλά, θα αντέξω. Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου».

Ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας Γρηγόρης Ευαγγέλου σημείωσε πως τα τραύματα του 27χρονου είναι σοβαρά, ενώ η κατάσταση των άλλων τεσσάρων αστυνομικών που τραυματίστηκαν είναι καλύτερη.    

«Την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες» σημείωσε, επιρρίπτοντας ευθύνες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αν για τον Κουφοντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει, είπε ακόμη.

Καταλήγοντας τόνισε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις, κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση, πρέπει να αντιληφθούν ότι οι καθημερινές διαδηλώσεις αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια ανάσχεσης της διασποράς του ιού, καθώς το μόνο που κάνουν είναι να διασπείρουν τον ιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου