Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Πελώνη για lockdown: Δεν είναι της παρούσης η συζήτηση για «άνοιγμα»

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1696)
Βρείτε μας

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη αλλά και στο στην πορεία της πανδημίας.

Ασέβεια για όλους εκείνους που δίνουν τη μάχη της πανδημίας στα νοσοκομεία, χαρακτήρισε τις εικόνες χθες από τη Νέα Σμύρνη,  η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. 

Η κα Πελώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση πατώντας στην ψυχολογική κόπωση, την οργή αλλά και την κούραση από το lockdown. 

Παράλληλα, απέρριψε το επιχείρημα «η βία γεννά βία» προσθέτοντας ότι δεν μπορούμε να εξισώνουμε τα όργανα επιβολής του νόμου με «μπαχαλάκηδες».

«Ένα μεμονωμένο περιστατικό αστυνομικής βίας το οποίο διερευνάται, δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για να καίγεται η πόλη, δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για να γεμίζουν τα νοσοκομεία, δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι γιατί δέχονται κάποιοι το ρίσκο», τόνισε η κ. Πελώνη αναφερόμενη στο συμβάν της Κυριακής.

Το «άνοιγμα» δεν είναι της παρούσης

Αναφορικά με ένα άνοιγμα του lockdown η κ. Πελώνη εμφανίστηκε συγκρατημένη ξεκαθαρίζοντας ότι με τα νούμερα που σημειώνονται δεν είναι της παρούσης η συζήτηση.

Ανέφερε ακόμη ότι υλοποιείται ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης καθώς παραμένει η πίεση στο σύστημα υγείας, ενώ έχει καταρτιστεί οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα, χωρίς ημερομηνίες γιατί όλα είναι υπό αίρεση.

Όσον αφορά την 25η Μαρτίου και το ερώτημα εάν θα γίνει φέτος παρέλαση, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχει οργάνωση για τη συγκεκριμένη ημέρα, ωστόσο δεν θα ήθελε να πει περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου