Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Αλλάζουν τα ραντεβού για να αποφύγουν το εμβόλιο της AstraZeneca: Τι αναφέρουν φαρμακοποιοί

 


Βρείτε μας
Υπό τον φόβο των περιστατικών θρομβώσεων σε ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca, όλο και περισσότεροι πολίτες αλλάζουν τα ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.
Μεγάλο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που αλλάζουν ή ακόμη και ακυρώνουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό προκειμένου να αποφύγουν το εμβόλιο της AstraZeneca.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η φαρμακοποιός Φραντζέσκα Νιμεέ, φαρμακοποιό, μιλώντας στην κάμερα του MEGA.
«Οι περισσότεροι, δυστυχώς, στους οποίους βγαίνει από το σύστημα να κάνουν εμβόλια της AstraZeneca έρχονται σε εμάς για να τους τα αλλάξουμε. Πρόκειται για μεγάλο ποσοστό. Ειδικά χθες που το σύστημα έβγαζε από κάποια στιγμή μόνο εμβόλια AstraZeneca, έρχονταν και ακύρωναν εντελώς τον εμβολιασμό» αναφέρει η ίδια.
Μάλιστα, πολλοί είναι και αυτοί που προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού σε διαφορετικό μέρος από αυτό της κατοικίας τους, για να εμβολιαστούν με άλλα εμβόλια.
Υπενθυμίζεται πως, όπως ανακοινώθηκε χθες, τη Μεγάλη Εβδομάδα ανοίγει η πλατφόρμα για ηλικίες 30 - 39 ετών για εμβολιασμό με το AstraZeneca. Σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς, η ηλικιακή ομάδα αυτή δηλώνει πως θα κάνει κανονικά το εμβόλιο.
Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Πάτρα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.04.2021
Ελλάδα
Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των 30 έως 39 ετών τη Μεγάλη Τρίτη - Θα γίνει με AstraZeneca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου