Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Βάσια Τριφύλλη: Ο Κασσελάκης είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του, που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική "Δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός"

 


"Δεν πιστεύω ότι ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει με δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες", είπε η Βάσια 

Βάσια Τριφύλλη: Ο Κασσελάκης είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του, που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική© Παρέχεται από: Parapolitika.gr

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια αναφέρθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. 

Ερωτώμενη σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η γνωστή ηθοποιός είπε στο περιοδικό "Λοιπόν" πως: "Είμαι μια γυναίκα που έχω και άποψη πολιτική και σεξουαλική. Λοιπόν, εμένα δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι όμορφοι άντρες, αλλά δεν τους καταδικάζω κιόλας. Δεν έχω εξιταριστεί από έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχω εξιταριστεί όμως από έναν ταλαντούχο άντρα, από έναν ενδιαφέροντα άντρα. Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, γιατί τον εμποδίζει το π@@λί του. Δεν βαριέται να το κοιτάει. Είναι τόσο ενθουσιασμένος με τον εαυτό του που δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την πολιτική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εντατικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Τουλάχιστον 45 νεκροί στην Βηρυτό

ΚΌΣΜΟΣ / Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, 08:16:56 / Τελευταία Ενημέρωση: 10:09 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Δεκάδες αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας ...