Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Λίβανος: Η στιγμή της έκρηξης των walkie talkie στην κηδεία μελών της Χεζμπολάχ

 


Λίβανος: Η στιγμή της έκρηξης των walkie talkie στην κηδεία μελών της Χεζμπολάχ

Εννιά νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των έκρηξης σε walkie talkie μελών της Χεζμπολάχ στο Λίβανο το μεσημέρι της Τετάρτης (18/09/2024).

Βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τη στιγμή της έκρηξης κατά την διάρκεια κηδείας τεσσάρων μελών της Χεζμπολάχ στο Λίβανο που είχαν σκοτωθεί την προηγούμενη ημέρα και τον πανικό που ακολούθησε καθώς ο κόσμος έτρεχε να απομακρυνθεί, υπό τον φόρο νέων εκρήξεων.Οι εκρήξεις προκάλεσαν πανικό, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που κάλυπτε τις κηδείες των τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του γιου ενός βουλευτή της Χεζμπολάχ.

Άλλες εκρήξεις αναφέρθηκαν στη Σάιντα (νότια) και στο Μπάαλμπεκ (ανατολικά), όπου τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια νοσοκομειακή πηγή.Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι «πάνω από 100 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε ένα κύμα εκρήξεων ασύρματων πομποδεκτών (γουόκι-τόκι)».

Μια πηγή ασφαλείας τόνισε ότι πολλοί από τους τραυματίες τραυματίστηκαν στο στομάχι και στα χέρια.

Χθες Τρίτη, τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 2.800 τραυματίστηκαν σε ταυτόχρονες εκρήξεις βομβητών της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί – Η προειδοποίηση Μαρουσάκη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

  Έντονα καιρικά φαινόμενα  θα χτυπήσουν τη χώρα τις επόμενες ώρες με τον μετεωρολόγο  Κλέαρχο Μαρουσάκη  να κάνει σχετική προειδοποίηση. Σύ...