Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

«Επιστρέφω σε δύο ημέρες»

clinton-hilary-ygeia.jpg

Η Χίλαρι Κλίντον απαντά για τα προβλήματα υγείας | (AP Photo/Craig Ruttle)
«Αισθάνομαι καλύτερα και επιστρέφω στην προεκλογική εκστρατεία στις επόμενες δύο ημέρες» δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας η Χίλαρι Κλίντον σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη φημολογία για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Τα πλάνα και οι φωτογραφίες της κατάρρευσης της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της εφόσον εκλεγεί.
Σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο CNN, σημείωσε ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην προεκλογική της καμπάνια παραδεχόμενη ότι έπρεπε να είχε ξεκουραστεί νωρίτερα.
Η κρίση πνευμονίας και τα πλάνα της υποβαστζόμενης Χίλαρι Κλίντον πυροδότησαν νέες ανησυχίες αναφορικά με την πραγματική κατάσταση της υγείας της, καθώς η εκλογή στην προεδρία των ΗΠΑ είναι μάλλον το πιο απαιτητικό δημόσιο αξίωμα παγκοσμίως.
«Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και προφανώς θα έπρεπε να ξεκουραστώ νωρίτερα» δήλωσε τονίζοντας ότι είχε παραβλέψει τη σύσταση της γιατρού της για ξεκούραση. «Λοιπόν θα είναι μέσα στο επόμενο διήμερο... Θέλω να το αντιμετωπίσω και να επιστρέψω στην προεκλογική εκστρατεία όσο το δυνατό γρηγορότερα» ανέφερε για τα σχέδια της προεκλογικής της εκστρατείας.
Η 68χρονη Κλίντον δήλωσε ότι είχε παρόμοια επεισόδια με την υγεία της άλλες δύο φορές. «Μπορώ να θυμηθώ δύο φορές. Είναι κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Είμαι ενήμερη γι' αυτό και μπορώ να το αντιμετωπίσω» είπε η ίδια. «Θα μπορούσαμε και καλύτερα....» τόνισε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της, η προεκλογική εκστρατεία της, παραδέχτηκε ότι άργησε να γνωστοποιήσει τη διάγνωσή της με πνευμονία, μετά το περιστατικό της Κυριακής, ενώ είχε διαγνωστεί με λοίμωξη των πνευμόνων την Παρασκευή.
«Γίνεται φανερό εκ των υστέρων ότι θα μπορούσαμε να χειριστούμε την κατάσταση καλύτερα, δημοσιοποιώντας την κατάσταση της υγείας της, νωρίτερα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κλίντον Μπράιαν Φάλον στο MSNBC.
Τόσο η Κλίντον, όσο και ο 70χρονος Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, δηλώνουν την πρόθεσή τους να δημοσιοποιήσουν περισσότερα για την κατάσταση της υγείας τους τις επόμενες ημέρες. Οι προεκλογικές εκστρατείες των δύο προεδρικών υποψηφίων βρίσκονται στην τελική ευθεία, με δεδομένη τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, στις 8 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες

  ΛΙΒΑΝΟΣ PODCAST ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΓΑΖΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/ EUROKINISSI ΕΛΛΑΔΑ 04.10.24 07:10 efsy...