Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

«Στοχοποιεί δικαστικούς και παραδέχεται τη διαπλοκή»

maximou.jpg

Μέγαρο ΜαξίμουΚριτική Μαξίμου στην ομιλία Μητσοτάκη | EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Αγρίνιο. Η κυβέρνηση τονίζει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχεται ότι στην Ελλάδα υπήρχε διαπλοκή και προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης στοχοποιεί δικαστικούς και έχει απολύτως προβλέψιμο λόγο.
Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «εξαιρετικά θετικά σημεία» στην ομιλία Μητσοτάκη. «Παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιός ωφελήθηκε από αυτήν, που πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πως θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πως έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Επισημαίνεται, ακόμη, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων».
Από την κυβέρνηση, πάντως, χαρακτηρίζουν «απολύτως προβλέψιμη» την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνοντας «λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία».
Τέλος, τονίζεται με νόημε ότι «όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς. Κατανοούμε την αγωνία του αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κομισιόν: Εγκρίθηκε η επιβολή δασμών στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών οχημάτων Ξεκινά πενταετής εμπορικός πόλεμος με την Κίνα. Με σχετική πλειοψηφία η απόφαση. Ποιοι αντιδρούν, ποια τα δεδομένα. Δημοσθένης Γκαβέας Δημοσθένης Γκαβέας

  Την επιβολή δασμών ύψους έως και 45% για τα ηλεκτρικά οχήματα που κατασκευάζονται στην Κίνα αποφάσισαν σήμερα (4/9) στην πολύαναμενόμενη...